Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Преди 3 години Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Преди 3 години Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Преди 3 години Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Преди 3 години Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Преди 3 години Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Преди 3 години Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Преди 3 години Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Преди 3 години Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Преди 3 години Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Преди 3 години Vote_lcapПреди 3 години Voting_barПреди 3 години Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Преди 3 години

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

Брой мнения : 28

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeЧет Ное 01, 2012 9:10 pm

Докато Мел беше на земята, аз бях се върнал в Ада за няколко дена. Всъщност бях извикан да се върна и то спешно. Просто се появи един стар приятел и ми каза, че ме викат. Щом слезнах на долния свят доста спомени ми се върнаха. Не бях стъпвал тук откакто се бяхме оженили с Мелани. Нямах и особено време, а и нямаше никакви проблеми за сега. Повечето демони се връщахме когато бяхме повикани за това тръгнах без да казвам нищо на Мел.
Щом слезнах за около десетина минути ми обясниха какъв беше проблема и трябваше да се заема със задачата да го реша. Беше откраднат един от свитъците за едни от най-тайните заклинания за демоните, а дори си нямахме и на идея как един глупав вампир ще го отмъкне толкова лесно и то без да го спрат.
Щом се върнах на земята, без да имам много проблеми проследих вампира, не ми беше особено трудно да го намеря. Намираше се в някаква стара фабрика в края на града и си мислеше, че беше скрита. Да бе!
- Върни ми го веднага! Принадлежи на нас!
Казах със строг глас когато видях вампирката пред себе си. Винаги ги бях мразел. Тях и глупавите ловци, трябваше веднъж завинаги да ги очистим всички до един! Бяха като хлебарки.
- Не искаш да си имаш работа с нас, за това просто ми го върни!
Върнете се в началото Go down
Alex Dail
Модератор
Модератор
Alex Dail

Брой мнения : 173

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeЧет Ное 01, 2012 9:23 pm

Демони,какво ги беше прихванало,за какво се имаха?Защото живееха под земята и бяха чеда на Луцифер се имаха за велики,е простете ама сте изхвърлени от рая съжалявам..не сте кой знае какво повече от нас.
Беше ми казано,че има свитък с тайно заклинание което може да възроди демон,а един определен ми трябваше за да върне онази глупава вещица която отне сърцето ми...не че ми трябваше,но другобе да усещам ритъма му,повече от 3 хиляди години търсех този свитък и най-накрая го открих.Казваха ми,че няма да е лесно да го измъкна от ада,присмях се,на мен ли щяха да се опрат.Демоните бяха толкова елементарни,че чак ми се плачеше.Най-лесното бе да вляза,още по-лесно бе да изляза със свитъка,явно повече приличах на демон отколкото на вамипр.И как не,без сърце нямах и душа,бях си жив демон със сила на вампир и миризма,но кой ти гледа,щом заблудих пазителя на портата и свитъка ,какво оставаше за другит.
На свобода трябваше да се скрия или поне свитъка,защото всеки миг щяха да пратят по петите ми,а и нямаше да е някой млад и глупав,не определено щеше да е от армията на татко демон.
Стоях в една изоставена фабрика когато от километри ми замириса на демон и то не какъв да е демон ,а от първородните,да де,не баш но ...достатъчно силен за да опита да ме победи и да вземе свитъка.
Ама бяха и неучтиви,дори не поздрави,директно в устата му бе глупавия свитък
-Тц тц ,много си неучтив,така ли се говори с дама?И какво моля ти принадлежи,че не разбрах,говориш прекалено тихо и не те чувам
Само,че с кои вас беше въпроса,като гледам беше сам,беше ...ами беше си сам и ми се правеше на отворен
-Ми аз си имам откакто съм се родила,а доколкото помня това беше ...ами доста одавна и още съм тук и ви сритвам задниците
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeЧет Ное 01, 2012 9:45 pm

Явно малката беше прекалено глупава да осъзнае ситуацията. Дори не осъзнаваше в каква беда се беше въвлякла, а се правеше, че може да избие едва ли не цяло стадо демони.
- Кой ти поръча да го откраднеш?
Игнорирах глупавите й мисли и продължих да пристъпвам към нея бавно, но ядосано. Нямаше си и ни най-малка идея колко демони беше ядосала в момента и се бореха кой от кой първи да вземе главата й за трофей.
- Слушай, нямам време!
Премигнах веднъж и очите ми станаха бели. Докато се усетим вече бяхме прилепени към едната стена, като я държах силно за гушата и се взирах с белите си очи в нейните. Покрай тези филми всички вампири бяха станали толкова горди, че се правеха на истински герои само за да спечелят вниманието на останалите. Защо нямаше филми за демони тогава?!
- Ако това е начина да си намериш славата, съжалявам, но си объркала пътя. Намери си да се закачаш с хората, но не го прави с демоните. Давам ти малък съвет от такъв. Винаги сте били твърде глупави, за да осъзнаете, че не само вие сте на този свят.
Поклатих глава като в същото време стиснах малко по-силно гушата й. Ама че бяха нахални тези вампири.
Alex Dail
Модератор
Модератор
Alex Dail

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeЧет Ное 01, 2012 10:11 pm

Кой ми е поръчал?Ами сама си бях шеф,съответно сама си бях поръчала,но да му кажа?Как ли пък не,не е познал,нямаше сила на земята която да ме накара да му кажа къде е или да му дам свитъка,това не бе по възможностите ми
-Слушай какво не си мисли,че с тези изцъклени очи ме плашиш,не ме подценявай демоне!
Време нямал,аз пък имах цялото време на света и ако мислеха да ми идват един по един да си спестят разкарването,ако ще и самия дявол да ми се яви пак няма да му го дам.Да ама този реши да ме стиска за гърлото,ако знаеше как обичах..направо ми идеше да го разцелувам,ужас как ми мина през ума
-Време нямал нашия!Аз пък имам и няма да ти дам свитъка
Боже колко заблуден беше,после филмите нашите глави пълнели с глупости,всичко идваше от изкривената представа на хората за нас вампирите и другите същества
-Виж ако ще ми се правиш на интересен,няма да се разберем,ще си в ада за секунди ако не ме пуснеш,спри с тези врели некипули дето ти се въртят в главата,стигат ми мислите на другите.Нито търся слава ,нито съм глепава за разлика от теб,ако си мислиш че съм като онези новородени вампири грешиш ,глупави сте вие,че не успяхте да спрете една жена,подчертавам жена да слезе в ада и под носът ви да вземе свитъка...
Той ме стисна по-силно,ама защо го прави,ще го боли него после,наклоних глава на една страна и се засмях,не знаеше ли че не е хубаво да си играе с огъня,особено ако е в моите ръце...за миг полетя и се оказа в другия край на фабриката
-Върви си,свитъка не е тук
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeПет Ное 02, 2012 2:47 pm

- А къде е тогава?!
Изправих се внезапно щом ме преметна в другия край. Наистина това дете си нямаше и идея пред кой се изправяше. Дори се изненадах как успя да се опълчи на демоните и да се прави на безстрашна. Кърви ли, значи може да умре, а вампирите бяха като ходещо месо за нас.
- Не ме карай да отнема нещо ценно за теб. Мога да те оставя като ходещ дух по тези земи. Всеки има страх, а твоя явно го подтискаш, за да се правиш на смела, хлапе.
Нямаше да я нападам, ясно беше, че с лошо нямаше да се постигне нищо, за това щяхме да я караме на по-добро уж. Не умеех тези работи с добрите преговори, но трябваше да опитам и това ако не исках да се заяждам 20 минути с някакъв нищожен вампир.
- Добре, какво искаш в замяна? Слава? Пари? Мъже? Все нещо трябва да искаш, можем да направим сделка, какво ще кажеш?
Започнах с добро и очаквах поне и тя с такова да отвърне, но тона й в началото изобщо не ми харесваше. Все повече им се ядосвах за това, не знаеха с кого говорят и винаги ти повишаваха тон. Когато душата й отиде в Ада определено нямаше да е посрещната с добро.
- Е, какво ще кажеш? Нека бъде с добро тогава.

Alex Dail
Модератор
Модератор
Alex Dail

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 6:31 pm

-Не знам!Взех го и го предадох,не го търси у мен...
Мразех когато трябваше да се правя на светица,дори това ме караше да се смея,но трябваше да се отърва от този демон,така или иначе с него си бях навлякла беля,но и двамата знаехме,че той няма да ме убие дори да не му дам свитъка.Опита да ме заплаши,защо всички си мислеха ,че само защото съм жена и въпреки това вампир съм за подценяване
-Ами аз съм като ходещ дух,не аз съм като демон драги-нямам душа която да отнемеш,нямам сърце което да изтръгнеш така че си безсилен
Опит с добро,това беше изненадата на деня,да ми даде каквото поискам?Не беше по силите му да ми даде нищо,никой не можеше да ми върне това което искам,но защо пък да не опита?Ами нямаше да се съгласи
-Искам си душата,но никой освен вещица не знае как да ми я върне,а тя е мъртва от хиляди години скъпи...
Sponsored content

Преди 3 години Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди 3 години   Преди 3 години Icon_minitime

Преди 3 години
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Ирландия преди 2 години
» Преди 3 години във едно кафене някъде из Сан Фансиско