Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Vote_lcapПреди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Voting_barПреди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Vote_lcapПреди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Voting_barПреди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Клаус Майкълсън
Древен Вампир
Древен Вампир
Клаус Майкълсън

Брой мнения : 85

Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Empty
ПисанеЗаглавие: Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус   Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 5:21 am

Беше хладна майска вечер.Заформяше се буря,която заплашваше целия град.Която можеше да сложи край на цялата реколта за годината.Някой щяха да останат гладни,а по способните - не.Те винаги имаха с какво да прекарат зимата.Тъмни облаци покриваха небето,всякаш идваше края на света.Вятъра надигаше листата във въздуха и ги затърташе бавно нагоре и след това плавно се спускаха и падаха на земята.Клоните на дърветата дърпаха своите клони едни с други.Никаква птичка не можеше да кацне точно сега.Всички факля бяха загасени и закъснелите по това времетичаха с писъци към домовете си.
Стоях близо до прозореца,говорейки си с Ребека за нейните мечти.Братята ми предпочитаха точно,в този момента да обсъждат оръжията,с които отбранявахме нашето градче.Баща ми или по точно както аз го наричах Майкъл ..стоеше в единя ъгъл на стаята и постоянно стрелваше неодобрителни погледи.Явно нямаше да разбереше ,защото изпитваше тази омраза ? Естер приготвяше вечерята и от време на време викаше на братята ми.Решех,че точно в този момент не ми беше тук мястото и излязох.Тогава след мен чух нечия дума,която строго показваше,че не одобрява това "Никлаус !".Всеки би се уплашел,но не и аз.
Мислите ми веднага се насочиха другаде.На място спокойно,където ще мога да прекарам нощта и да не мисля за всичко,което ставаше в семейството ми.Побързах да стигна в обора където щях да намеря подслон.След като затворих вратата и седнах на сеното се чу звук.Единственото нещо,за което си помислих сега бяха-хората,които се превръщат във вълци.Кожата ми настръхна и аз замръзнах на едно място.Шумът продължаваше да нараства какво и съществото да се мъчи да навлезе в обора.Изправих се и точно когато беше на път да наруше спокойствието ми се озовах въхру върколака ?
И видях лицето й ... Дали бях влюбен в нея или на мен ми се струваше така.Чувство,което не бях изпитвал и сега изпитах.Пулса ми се ускори.Не отделях очите си от нейните.Зейниците ми ставаха все по-големи и по-големи.Би трябвало да кажа нещо,но освен че е толкова красива нищо не ми идваше на ум.
- Съжалявам .. не знаех,че някоя като теб ще дойде по това време тук .. - започнах така ч, че да прикрия влюбения си поглед макар и леко тона ми да показваше,че едва ли съм я заблудил.
Отместих се от нея и седнах в другия края..като не я изпусках от очи.Дали трябваше да започна да задава от онези малоумни въпроси или не ? Личеше си ,че беше изплашена,но дали от мен или не ?
Върнете се в началото Go down
Caroline Forbes
Вампир
Вампир
Caroline Forbes

Брой мнения : 45

Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус   Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 8:04 am

Беше ужасна вечер. Още преди часове можех да съдя по небето, че ще има буря. Може би трябваше да послушам своето шесто чувство и да си намеря подслон, но всичко, което изпълваше полизрението ми , бяха дървета, клони и река. Нямаше и една пещера, в която да прекарам благополучно вечерта.
Изглеждах окаяно. Дългите ми коси се бяха накъдрили, а дрехите ми бяха мръсни и на места изпокъсани от клоните. Краката ми бяха надрани и скоро може би щяха да са кални, ако имах лошия късмет да завали дъжд. Не бях се хранила както трябва от дни, но болката в стомаха ми игнорирах упорито, поне докато не намеря подслон.
Бурята започна, а аз ускорих крачка. Чувах вой зад мен, вероятно бяха вълци. Съвсем скоро се озовах пред нещо, като малък град. Най-близката постройка вероятно служеше за обор; реших, че на дали ще има някой там точно тази вечер, в това време.
Първия път, когато се опитах да отворя вратата не се получи. Силният вятър ми попречи, но след малко успях да вляза вътре. Преди дори да успея да огледам постройката, нещо ме събори на земята.
Стиснах очи, осъзнавайки, че е възможно това да са последните ми минути.
-Не ме убивай, моля те.. -Казах, още преди да отворя очи. Осъзнах, че никой от нас не помръдва и отворих очи да видя своя нападател. Имаше светла коса и големи очи, взирайки се в мен точно сега. Беше облечен по типичния начин, по който се обличаха мъжете- войни за онова време.
Тогава неговата реакция ме изненада.
- Съжалявам .. не знаех,че някоя като теб ще дойде по това време тук .
Отдръпна се от мен. Видях го в цял ръст, което накара нещо в мен да потръпне. Беше красив, здрав мъж. Вероятно и много силен. Усетих как бузите ми пламват и отместих поглед. Трябваше поне да обясня защо нахълтах така от нищото в чужд обор.
-Пътувам от дни. Търсех място за подслон, но бурята ме настигна. Мисля, че дори чух.. вълци.. -Говорех бавно и тихо, опитвайки се да оправдая себе си. Не исках да си помисли, че съм някоя крадла.
Погледнах го, докато обръщах ръце около себе си, сякаш за да опитам да се стопля. Дори в обора беше студено, заради ужасния вятър, който брулеше листата на дърветата. Беше май, а бурята беше типична, но вероятно неочаквана.
Взирах се в красивия и висок мъж, опитвайки се да преценя дали ще ми повярва или ще се наложи отново да си плюя на петите и да се опитам да избягам от него, макар да съм наясно, че шансовете ми да успея бяха почти нулеви. Замисляйки се за възможностите -как щях да бягам изобщо? Краката ми бяха разранени и се съмнявам, че щяха да успеят да издържат на още един бяг.
Върнете се в началото Go down

Преди много време,запознаването на Шарлот с Клаус
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Клаус Майкълсън /Никлаус/
» Преди два дни на гробищетото
» Преди 3 години
» Преди година..
» Преди 5 месеца в Лондон

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите