Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Преди година, Литъл Хамилтън Vote_lcapПреди година, Литъл Хамилтън Voting_barПреди година, Литъл Хамилтън Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Преди година, Литъл Хамилтън Vote_lcapПреди година, Литъл Хамилтън Voting_barПреди година, Литъл Хамилтън Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Преди година, Литъл Хамилтън

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Алексей Беликов.
Вампир
Вампир
Алексей Беликов.

Брой мнения : 237

Преди година, Литъл Хамилтън Empty
ПисанеЗаглавие: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 5:18 pm

Силно главоболие ме накара да отворя рязко очите си, а от устните ми се откъсна шумна въздишка. Изправих се до седнало положение в леглото си, а ръката ми механично се настани на главата ми. Погледът ми премина по цялата стая, оглеждайки безпорядъка, който цареше наоколо. Дрехите ми бяха пръснати по пода, но по-странното бе, че не бяха само моите. Имаше и женски. Сбръчих челото си за миг и поклатих глава.
- Боже, моля те, не... - казах докато свеждах погледа си към другата страна на голямото легло. - По дяволите!
Изругах щом пред очите ми се появи лицето на момичето, което нямах представа кое беше. Не помнех нищо от изминалата вечер, което не беше странно, имайки се предвид как живеех през последните месеци. Непрестанни купони, пиянски вечери и случайна забивка за вечерта. След раздялата с Лена нямах голямото желание да оставам сам. Дори да не си признавах, тя ме беше наранила. Случилото се ме бе наранило. И по дяволите, аз бях мъж! Нормално бе да давя мъката си в алкохол вместо да плача като малко момченце.
Ръката ми се спусна по тялото на непознатото момиче и леко я побутна, колкото да се събуди.
- Алексей.
Прошепна тихо тя, усмихвайки се весело. Отвори очи и се вгледа в лицето ми.
- Време е да си вървиш, Мая. - казах с твърд глас, макар да я бях нарекъл с първото име, дошло в съзнанието ми. Тя се намръщи и ме удари по гърдите, а след това стана от леглото и бързо се облече.
- Кретен! - извика тя, докато обуваше обувките си. Да, не беше първият път, в който ме наричат така, нямаше и да бъде последния. - И името ми не е Мая, а Хейли! - провикна се още веднъж, а след това затръшна вратата, излизайки от стаята.
Поклатих глава и също се изнизах от леглото. "Жени" - казах си мислено и се засмях на себе си. Влязох директно в банята, където си взех бърз душ, а след това се насочих към кухнята, седейки с увита около кръста хавлия. Приготвих си силно кафе и няколко бързи сандвича, с които да закуся. Оставих ги на масичката в хола, намираща се до големия диван и се върнах в спалнята, за да обуя поне едни боксерки. След това се върнах на дивана и започнах закуската си. Часовете минаваха, а аз продължавах да седя на същия диван, забил погледа си в телевизора. Погледнах часовника, който показваше 22.00 часа. Спрях телевизора и с бавни крачки отново отидох в спалнята, за да се дооблека. Нахлузих тъмносини дънки и сива блуза, а след това обух някакви обувки и излязох от дома си. Задаваше се поредната пиянска вечер. Влязох в близкия бар, като на входа се заприказвах с някакво момиче и тя влезе с мен. Продължихме разговора си вътре, докато не забелязах познато лице, което накара тялото ми да потръпне и събуди гнева ми.

Последната промяна е направена от Алексей Беликов. на Вто Сеп 11, 2012 9:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

Брой мнения : 605

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 5:49 pm

“Мило дневниче. днес е наистина много много скучен ден ..“
Чакай! Какво?! От кога си водя дневник?Да не би да съм във някоя сапунка .. или пък да не би да бях ъъ не знам .. Елена ? Хмм .. не ми се вярва.Отпуснах се назад потъвайки във мекото легло.Беше забавно да се намирам във хотел “Литъл Хамилтън“ без дори да съм дала и една стотинка.Това му беше хубавото на вампирството навсякъде можеше да се уредиш.Подсмихнах се.Всичко беше толкова странно.За първи път бях във този град и нямах търпение просто да изляза за да го разуча.Влязох набързо във банята за да си взема душ.Водата беше хладка но аз не усещах нищо единствено настръхнах леко.Обичах водата и не само защото можех да я контролирам а защото олицетворяваше чистота .. е не че бях кой знае колко чиста.. толкова кръв имаше по ръцете ми.И все пак ..
Отворих гардероба.
-Старо,старо .. не става .. защо ли изобщо съм купила това ..
Сложих ръце на кръста ми.Нима беше възможно.Направих скептична физиономия когато ми хрумна една идея .. ама разбира се как не се бях сетила по рано.Слязох във пералното помещение.Огледах дрехите които бяха изпрани и изсъхнали.Спрях се на една бледолилава рокля.Толкова красива.Усмихнах се и без никой да забележи си я откраднах.Качих се отново във моята стая “632“.Беше ми като по мярка.Сякаш беше шита за мен.А деколтето хм .. беше наистина много дълбоко и ми стоеше невероятно.Обух си бели обувки на токчета и една бяла чанта.Косата ми беше изправена до съвършенство.Без нито една гънка.Преспокойно бих могла да мина за Елена.Смигнах си в огледалото и отпраших преди камерите да са ме видели със роклята.
Не знаех на къде по напред да тръгна.Всичко беше толкова красиво във този малък град.Тръгнах надолу по улицата и видях един бар.“Защо пък да не вляза ?“Със бавна походка се настаних на една място на бара така че да дам възможност на всичко да ме огледат добре.За Бога обичах вниманието !
-Мъжът от онази маса ви черпи!
Бармана беше застанал пред мен и ми каза това сочейки един тип който буквално беше “Чичко Паричко“ .Явно си мислешш че може да ме впчеатли.Аз само кимнах и отпих от маргаритата която ми бяха донесли.И тогава ненадейно погледа ми срещна едни очи които ми бяха до болка познати.Сериозно ?Какво ли правеше и той тук ? Беше се задълбочил във разговор със жената го него.Когато ме погледна по лицето му се изписа изненада.Кимнах към мястото до мен .. беше знак че трябва да дойде,който нямаше как да не разбере.
Алексей Беликов.
Вампир
Вампир
Алексей Беликов.

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 7:47 pm

- Вземи ни по питие, ще бъда ей там.
Казах с усмивка, прикривайки ядосаното си изражение. С бързи крачки се приближих до масата на блондинката и застанах пред нея.
- Добър вечер.
Поздравих аз, усмихвайки се фалшиво. В следващия момент момичето от входа - Линда, се бе появила. Седнах точно там където госпожицата бе пожелала и отпратих Линда..Оставих стъкления съд обратно на масата и вперих погледа си в нея.
-Какво правиш тук Катрин? – попитах я правейки недоволна физиономия.
Пръстите на ръката ми нахално се спуснаха по рамото й, а след това хванаха един кестеняв кичур от косата й и започнаха да си играят с него. Самодоволната усмивка не слизаше от лицето ми, давайки шанс на тръпчинките ми да се появят.
Обожавах да я дразня, колкото й да я ненавиждах винаги свършвахме в леглото. Въпреки, че първоначално можехме и да се избием едва ли не.. Пуснах кичра коса с която си играех и стиснах рамото й.. А със свободната си ръка обърнах лицето й към своето..
-Хъм, нека познаем липсвах ти? Не.. не е това.. Има друга причина Катрин да се появи отнво, но каква ли е ? – бяхме си един дол дренки с нея, тя си беше чиста психопатка, а аз не и отстъпвах по нищо
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 10:13 pm

Дойде при мен и ми се усмихваше изкуствено.Хах .. познавах тази усмивка и това не вещаеше нищо добро.
-Добър вечер-започна да си играе с един кичур от косата ми.-Какво правиш тук Катрин?
Не проявих особен интерес към въпроса а просто продължих да си си пия питието съвсем спокойно сякаш нищо не ми буташе косата. а това беше нещо което наистина мразех и той го знаеше но на пук го правеше.Тъй като нищо не казвах все едно съм няма Алек продължи със неговия тормоз:
-Хъм, нека познаем липсвах ти? Не.. не е това.. Има друга причина Катрин да се появи отнво, но каква ли е ? [
Защо винаги във всичко търсеше смисъл .. това му беше проблема.Ако не беше това може би щеше да се получи нещо между нас но ..Въздъхнах се обърнах към него.
-Хмм .. определено не ми липсваше .. едва ли има нещо което би ми липсвало във теб-скептичен поглед,сякаш го оценявах с очи.-И наистина защо ли съм тука колко интересно.. толкова ли те тормози този въпрос скъпи?-Закачливо му го казах .Бях на дъх разстояние от него докато единия ми пръст се плъзна по скулата му чак до брадичката,повдигайки я леко нагоре.
Алексей Беликов.
Вампир
Вампир
Алексей Беликов.

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 10:24 pm

Ах, колко познато ми бе всичко това..
-Може би да.. Може би не.. – казах й аз като отвърнах лицето си от неиното. И отпих глътка от прекрасно прогарящото гърлото ми уиски.. Тази жена, хем не можех да я гледам, хем всеки път една и съща песен пеехме..- Катрин, Катрин.. – поклатих невярващо глава, нямало какво да й липсва, понякога бе толкова проницаема и прозрачна, подсмихнах се съвсем лекичко, докато връшах погледа си на нея..
-Защо ли не се и съмнявам в това.. Не, че ме интересува дали съм ти липсвал или не.. Но пък ми е интересно, какво води жена като теб отново в малкото градче.. – в главата й винаги имаше замисъл за нещо и го знаех, знаех че нямаше да се върне без причина. Каквато й да бе тя, не че ме вълнуваше, но както казах просто ми бе любопитно.. Хванах с два пръста челюста й повдигайки я леко нагоре, поглеждайки директно в очите й, а това че бе по –нисичка от мен, дори в момента ми разкриваше перфектната гледка към очертания й бюст. Поклатих глава, но не казах нищо повече, просто пуснах брадичката й като въздъхнах недоволно..
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 10:40 pm

Искаше да узнае защо съм тук .. но щом самата аз не знаех как да му кажа ?Продължих да му се усмихвам.По едно време като че ли погледа му се беше насочил към деколтето ми.Тази мисъл някак започна много да ме радва.Въпреки всичките караници не можех да не призная че той беше мъж на място и определено си заслужаваше.Но не беше за мен.Прекалено сериозен докато аз .. аз си бях момиче на живота.Беше ме грижа единствено за мен .Не зачитах никой той нямаше нужда от мен .. а и на кого ли пукаше.
-Любопитството не е грях но понякога може да бъде опасно .. също като играта с огън.-отново бях извадила саркастичната усмивка и предизвикателния поглед.Какво ми ставаше за Бога ?Държах се уникално глупаво.Допих остатъка от маргаритата си.Бармана се приближи за да вземе чашата и аз казах:
-Още едно такова и го пиши на негова сметка!-посочих Алек.Той ме погледна невярващо а аз само добавих с усмивка.-Щом ти не се сещаш да ме почерпиш .. реших да се почерпя сама!
Смихнах му закачливо и зачах реакцията му;
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди година, Литъл Хамилтън   Преди година, Литъл Хамилтън Icon_minitime

Преди година, Литъл Хамилтън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Литъл Хамилтън 1990 година
» След една седмица в Хамилтън
» Преди година..
» Преди два дни на гробищетото
» След ден в Хамилтън

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите