Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
След ден в Хамилтън Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
След ден в Хамилтън Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
След ден в Хамилтън Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
След ден в Хамилтън Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
След ден в Хамилтън Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
След ден в Хамилтън Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
След ден в Хамилтън Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
След ден в Хамилтън Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
След ден в Хамилтън Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
След ден в Хамилтън Vote_lcapСлед ден в Хамилтън Voting_barСлед ден в Хамилтън Vote_rcap 
Dianna Winchester.
След ден в Хамилтън Vote_lcapСлед ден в Хамилтън Voting_barСлед ден в Хамилтън Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

След ден в Хамилтън

Go down 
АвторСъобщение
Габриел Хейстингс
Човек
Човек
Габриел Хейстингс

Брой мнения : 85

След ден в Хамилтън Empty
ПисанеЗаглавие: След ден в Хамилтън   След ден в Хамилтън Icon_minitimeПет Сеп 14, 2012 12:51 pm

Не знам защо бях решила да остана или по-точно да се заселя в този град.Вярно,е принципно обичах големите,масивни и шумни градове,но това беше когато исках внимание.Сега единственото нещо,което желаех беше да не познавам никого,както и обратното.И мен никой да не ме познава.Животът в Манхатън и в Лос Анджелис наистина беше прекрасен.Големи магазини,големи заведения имаше от всичко по много и най-вече нахалници,които искат само да спят с теб.
Ето затова се преместих.Бях се откъснала от родителите си още откакто станах на 18 и завърших гимназия.Стипендията за модното училище наистина ми беше помогнало и трябваше да купя вила на Бахамите на госпожица Мендез,която повярва в мен и ми даде такъв огромен шанс.Ако не беше тя,а както и моите възможности сега въобще нямаше да съм това,което съм в момента.Най-вероятно щях да уча в университет и да зубря лекциите.
Бях излязла от къщата,която бях купила наскоро.Трябваше да призная ... страхотна къща!Наистина страхотна!Винаги ми бяха казвали,че съм имала вкус,и това определено доказваше тези думи.Разхождах се без да знам къде отивах,това по-скоро беше разнунавателна разходка.Исках да разгледам градът,а и да науча къде се намират основните неща.Магазини,паркове,центърът,кафета и други.По едно време се озовах в парка,в близост до едни ужасно красиви фонтани,от които водата извираше наистина прекрасно.Застанах до единия и се загледах.Обърнах глава на една страна и погледът ми се вторачи в един мъж,който обаче ми беше безкрайно познат.
-Татко!-извиках силно и широка сто каратова усмивка се покачи на лицето ми.Затичах се към него и буквално се хвърлих в прегръдките му.Толкова много ми липсваше.Имах нужда точно от него.Но какво правеше тук?
-Защо си тук?-макар и с усмивка на лице,очите ми издаваха въпросителност.
Върнете се в началото Go down

След ден в Хамилтън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» След една седмица в Хамилтън
» След една седмица в Хамилтън
» Имението Салваторе, след няколко дни.
» Литъл Хамилтън 1990 година
» Преди година, Литъл Хамилтън

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите