Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Преди известно време Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Преди известно време Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Преди известно време Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Преди известно време Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Преди известно време Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Преди известно време Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Преди известно време Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Преди известно време Vote_lcapПреди известно време Voting_barПреди известно време Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Преди известно време Vote_lcapПреди известно време Voting_barПреди известно време Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Преди известно време

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

Брой мнения : 28

Преди известно време Empty
ПисанеЗаглавие: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeПет Ное 02, 2012 11:26 pm

Алкохола определено замъгляваше мислите ми, но поне всяка мацка в стаята ми се струваше страшно привлекателна. Усещах как онова малко чувство в мен крещеше да налетя на всяка една, но Мелъни беше наблизко и не мисля, че щеше да бъде зарадвана, макар и да не ревнуваше.. май.
Бяхме на купон за рождения ден на Изабела, а дори си нямах и идея на колко ставаше. Имаше ужасно много хора наоколо, а по земята се търкаляха шишета, имаше и някой друг полу-замрял на пода от дрогата. Мина и добра идея през ума, но за сега загърбих мислите. Главата ми се пръскаше от болка и се опитах да закрия пулсиращата болка с още едно шише бира. Не помня от къде си взех, но отидох да седна на дивана, защото стаята си беше с главата надолу. Отпуснах назад глава и продължих да пия от бирата със солидни глътки. Кой да повярва, че и на демоните малко им трябваше да се напият или дрогата да им повлияе. Всяко нещо с началото си..
Върнете се в началото Go down
Мелани Дейл
Deadly sin
Deadly sin
Мелани Дейл

Брой мнения : 43

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeПет Ное 02, 2012 11:43 pm

Със Маето бяхме дошли на купона по случай рождения ден на Изабела.Беше пълно с хора .. повечето от които бяха надрусали.. в тази численост се слагах и аз.Все пак дрогата не влияеше само на хората но и на свръхестествените същества .. дори и на тези най-старите като мен.А като добавим и алкохола .. ставаше малко в повече.Бях се вкарала във някакъв много голям филм .. всичко ми беше размазано .. единственото което знаех че под силната музика танцувах с момиче .. или по-точно ангел.Името и .. Роуз или нещо такова.Бях зад нея,а ръцете ми се намираха на ханша и и се движеха заедно с нея в ритама на песента.Тази вечер като че ли отново щях да съгрешавам ..
От начало когато дойдох рожденничката си беше за оплакване излежда беше поканила колкото се може повече хора защото хм .. беше прекалено примерна и .. едва ли я взима на сериозно .. но след един кратък разговор с нея и няколко докосвания .. Сега я гледах че се приближаваше към Матео.. скучните дрехи бяха заменени с къса секси рокля и високи обувки ..
“Какво ли щяха да правят без мен?“ запитах се на ум и спуснах едната си ръка по бедрото на Роуз.
Rose Hathaway
Ангел
Ангел
Rose Hathaway

Брой мнения : 347
Местожителство : Литъл Хамилтън

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 12:05 am

Ето, че и Теа успя да се дотътри до дома на Исабела, където щеше да се състои партито по случай рождения й ден. Русокоската доста време се колебаеше какъв подарък да й вземе, но в крайна сметка се спря на една изключително сладка, къса, синя рокля.
"Готино парти.."-помисли си тя, трябваше да признае, че партито си го биваше. Имаше доста хора и нито един от тях не се виждаше да скучае. Някои танцуваха, други се натискаха по диваните, пода и ъглите, а трети продължаваха да се наливах с алкохол, въпреки че бяха толкова пияни, че едва ли знаеха къде се намират в момента. А Теа? Е, тя също се забавляваше. Още с влизането в къщата попадна на някакво момиче, на име Мелани, с което се заговориха, а малко след това вече бяха достатъчно пияни, за да се присъединят към групата на танцуващите. В едната си ръка Теа държеше бутилка уиски, а другата си я беше оставила свободна, за да може безпроблемно да изучава тялото на събеседничката си. Надигна бутилката за пореден път, но установи, че всъщност е празна. Смръщи се недоволно и я захвърли на страна, като без да иска удари някакво непознато момче по главата. Тя дори не си направи труда да му се извини, а вместо това му се изсмя в лицето. Типично в неин стил. Толкова се радваше, че тази вечер Роуз е дълбоко погребана в съзнанието й и тя е тази, която има пълен контрол над тялото й.
Теа се обърна с лице към Мелани и спусна ръката си по врата на момичето и малко по-надолу. Тя прехапа устни и продължи разходката си по тялото на брюнетката.
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 12:21 am

Наблюдавах спокойно цялата обстановка с танцуващите пияни човеци. Но тогава нямаше как да не забележа нещо конкретно. Беше танца на Мел и някакво момиче с нея. Съвсем леко усетих как бях ядосан, но.. само гей би спрял този танц. Всъщност продължително се загледах и дори започна да ми харесва, особено в частта когато ръцете им започваха да стават не толкова мирни.
Но в този момент гледката ми беше прекъсната от Исабела, която дойде до мен и ме заговори сякаш малко несигурно. Заговорих се с нея, но тогава някакво шише, идващо от танцуващата двойка ме удари не много силно. Откъснах погледа си от рожденничката и се загледах с недоволство към непознатото за мен момиче. Дори не си направи труда да ми се извини, а се престори, че не беше забелязала какво се случи. Реших все още да не ги прекъсвам и продължих дори да флиртувам с Исабела, като от време на време спусках някой друг поглед при танцуващите..
Мелани Дейл
Deadly sin
Deadly sin
Мелани Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 12:41 am

Усетих как погледа на Матео ни наблюадава.Знаех че след купона щеше да има поредната разправия но честно казано не ме интересуваше особено.. Тогава може би заради дрогата и алкохола или може би просо защото искаш да го издразня се наведох бавно към Роуз и опрях устни в нейните.Последва страстна целувка.Ръцете ми се плъзгаха по тялото и ,изучавайки всяка една нейна извивка.Езика ми започна да търси нейния и скоро го откри.Знаех че в момента това представление беше наблюдавано от много хора, затова след като целувка приключи се спуснах към врата и.. от там по едно пътечка се спуснах към ухото и.
-Искаш ли да отидем някъде на по усамотено ?
След това захапах леко меката част на ухото и.
Когато тя кимна я хванах за ръката и я поведох по стълбите към втория етаж.Влязохме в една голяма стая с двойно легло.Оставих я да мине пред мен,за да мога да затворя вратата.В момента в който тя се обърна я целунах.Едната ми ръка я хвана за врата притискайки я по близо до мен.. Тази вечер имах намерение да се забавлявам на всяка цена ..
Rose Hathaway
Ангел
Ангел
Rose Hathaway

Брой мнения : 347
Местожителство : Литъл Хамилтън

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 1:00 am

Теа не беше толкова глупава, колкото Роуз. Тя много добре знаеше, че Мелани се опитва чрез нея да ядоса господинчото, който преди секунда без да иска халоса по главата. Освен това благодарение на дарбата, която притежаваше, мислите на Мелани, както и на всички останали от гостите, бяха достъпни за Теа. Тя можеше да проникне дълбоко в съзнанието на всеки един и да прочете всяка мисъл, която някога е минавала през главите им. Колко практично, нали? Освен това по този начин тя много лесно можеше да разбере кога някой я гледа в очите и я лъже и кога е честен. В други случаи обаче тази нейна дарба доста й вреди. Има моменти когато не е способна да я контролира и ако точно тогава се намира на място като това, претъпкано с хора, сещате се каква бъркотия настава в главата й щом мислите на всички я връхлетят едновременно. За щастие тази вечер, дори и пияна и надрусана, тя съумяваше да запази самоконтрола си.
Мелани явно нямаше намерение да си губи времето и придърпа Теа, сливайки устни с нейните. Русокоската зарови пръсти в косата на момичето и отвърна на целувката й. Щом Мелани се наведе и целуна врата й, цялата настръхна. Това й бе слабото местенце и само една целувка там караше краката й да омекват. Теа веднага прие предложението за усамотяването. Двете момичета се качиха на горния етаж, където бе по-спокойно и нямаше толкова много хора. Намериха си свободна стая и се затвориха, за да не ги безпокои никой. Ръцете на Теа се спуснаха по ханша на момичето и тя я забута назад, опирайки гърба й в стената. След като остана без въздух заради целувката, тя се отдръпна леко и след това захапа долната устна на Мелани, а през това време ръцете й се спускаха към дупето на момичето.
Matteo Ercole
Демон
Демон
Matteo Ercole

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 1:30 am

Можех да доловя всеки разговор във всяко кътче на тази къща. Мисли, говор, всичко. Дори и муха да забръмчи можех да чуя от далече. Тогава разговора ми с Исабела бързо беше зарязан когато дочух думите на Мелани към момичето. Значи искаше да ме подразни.. отново? Чудно ми беше защо смяташе, че по този начин ме дразнеше? Бях наясно каква е и не ми беше проблем, все пак точно това нейното си беше в кръвта й и нямах никакъв проблем с това. Дори малко ми харесваха на къде отиваха нещата, да си призная. Дори Исабела ми изглеждаше доста навита и мислех да й предложа нещо..
Бързо се скрих от всички погледи и дори влезнах в стаята предварително преди те да се появят. Лесно можех да скрия следите си в стаята и повече не помръднах докато двете момичета не влезнаха в стаята. Още не бяха влезнали и вече се бяха награбили и се бяха натискали до стената. Като шпионин поостанах още малко скрит и се наслаждавах на приятната гледка, която ми действаше и доста бързо. Но това беше заради алкохола и дрогата. Нямаше да оставя само тя да има своето забавление.
Без много да се бавя реших да се присъединя без да обеля и думичка. Застанах точно зад русокосото момиче и притиснах бавно тялото си зад нейното и с това се присъединих към малката им игра, като си мислеха, че бяха добре скрити от всички..
Мелани Дейл
Deadly sin
Deadly sin
Мелани Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitimeСъб Ное 03, 2012 2:22 pm

[i] Русокоската ме залепи за стената без да отделя устните си от моите,дори леко захапаха едната от тях.Ръцете и палаво шаваха по тялото ми и сега се бяха насочили към дупето ми.Тогава от нищото се появи Матео и притисна неговото тяло към това на Роуз.Това развитие на нещата не ме изненада изобщо.Познавах го и много добре знаех че и той е на принципа че “Двама са компания,а трима са купон“.И тъй като с Матео бяхме наистина много извратено “семейство“ сякаш вече знаехме какво ще правим.Малко по малко момичето между нас остана само по бельо.Късите и панталонки и блузката и заедно с шапката и , бяха запратени и забравени на пода.Ръцете ми бавно се запътиха към дупето и когато го стигнаха го стиснах,докато той се беше отправил към гърдите и.Заехме се за да я целуваме от двете страни на врата... Нейното тяло се извиваше бавно под нашите ласки.Да .. играта беше започнала ../[i]
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди известно време   Преди известно време Icon_minitime

Преди известно време
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Домът на Крисчън Грей, преди известно време
» Ирландия преди 2 години