Джаксън Уитмор Върколак
Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:26 pm | |
| 1. Как се казваш? (Прякор?)Виктория Емилова Левенова или Викситу 2. На колко години си? Кога си роден?Родена съм на 30-ти Април,1996 година.И съм на 16 години. 3. Коя зодия си?Телец. 4. От къде си?София.България(иска ми се да съм от Англия.Лондон,ноо нямам късмет ) 5. Какъв е цвета на очите ти, а на косата ти?Косата ми в момента е червена.(Да не се смейте,червена е наистина) очите ми са странен цвят.Пъстри са,предполагам.Просто ще ви ги покажа. - Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image] 6. Какъв пол си?"Мислех,че си женско бее" Не,не съм луда.Просто цитирам Ледена Епоха.Та иначе женско съм и факта,че имам мъжки герой не е странен.Просто си имам своите психични отклонения. 7. Любима напитка и храна.Така...Като цяло съм адски дебела.Наистина!Но се старая да не се храня.В близките няколко месеца ям много плодове и зеленчуци и пия вода.Та...Айде водата ми е любимата напитка(въпреки,че си имам причина да мразя водата,ноо както и да е) а за ядене.Ами броколи.Салата обожавам я. 8. Имаш ли брат или сестра?Не.Всъщност да,но не и кръвна приемам я като сестра защото сме израстнали заедно,но тя живее в Турция в момента. 9. Кой/я е любимият ти актьор/актриса?Такаа....Холи Бери,Чанинг Татъм,Мила Кунис,Робърт Дауни Джуниър и най,най,най-любимият ми актьор Антъни Хопкинс 10. Кой е любимия ти филм/сериал?Значи обожавам,ама буквално Teen wolf и не съм като повечето луди фенове,защото съм гледала и версията от 1981(мисля) и то доста преди да се появи новият вариант.Иначе ами като всички много харесвам Дневниците,Свръхестествено...А филми.Добре."Зеленият път","Мълчанието на Агнетата"( и останалите филми с Антъни Хопкинс + пиесите в който участва) и още много други харесвам. 11. Любима книга?Оууу "Четири след полунощ" и "Мъртвата зона" 12. Какъв стил музика слушаш?Добре.Слушам буквално,ама съвсем буквално всичко.Ходих на концерта на Guns'n Roses и имам всичките им песни на телефона си,но..Добре на телефона ми може да намерите всичко от луд метъл до Йовано Йованке(не питайте защо,историята е дълга) а та преди да кажете "Да бе всичко?" аха всичко.Има църковна музика и опера и..много други неща. 13. Любим изпълнител(група) и любима песен.Добре.Луда съм по Лиам Пейн.Не по самият Лиам Пейн,а гласът му.Да групата One Direction не е от най-добрите,но на мен ми допадат гласовете им.А за любима песен.ХИЛЯДИ. 14. Имаш ли домашен любимец? Как се казва?Да.Куче,казва се Арес...И много обича да хапе хора. ,но аз си го 15. За какво мечтаеш?Мечтая...Мечтая за едно момче.Всъщност той е мъж,но няма да ви казвам повече,тези неща не се споделят иначе няма да се сбъднат 16. Пушиш ли? Пиеш ли?Нито едното,нито другото. 17. Какво обичаш най - много?Обичам...Аз обичам всичко и всички.Честно.Просто последните няколко месеца ме научиха да се радвам за всички и да ги подкрепям и обичам.А пък и няма да пилея времето си в мразене на нещо. 18. Какво мразиш най - много?-/- 19. Харесваш ли се?Да.Малко имам мания за отслабване,но като ми видите снимката ще разберете,че има защо да съм вманиачена! 20. Какво харесваш какво не харесваш най - много в себе си?Значи.Харесвам очите си,лицето си,гласа си...Тялото си от ханша нагоре.Не харесвам бедрата си.Намирам ги за дебели. 21. Съжаляваш ли за нещо?Да...Съжалявам за последните две години.Мисля,че бяха губене на време и само ми причиниха болка.Въпреки,че получих много през тях,загубих двойно повече. 22. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те?Забавна.Досадна.Красива?(но с голяма въпросителна,по правилната дума може би е чаровна) 23. Нещо без което не можеш.Свободно време,през което да тренирам. 24. Любими цветове?Ооо всеки цвят има своя чар.Не мога да харесвам само един 25. Покажи своя снимка.- Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image] 26. Потребителско име във Vbox7.com amitil(бях луда по филма Гаврайл но когато Анди Уитфилд почина 27. Потребителско име в YouTube.com Нямам регистрация 28. Фейсбук (ако желаеш).Viksyto Levenova 29. Скайп (също ако желаеш).lovesummer_96
Последната промяна е направена от Джаксън Уитмор на Нед Сеп 16, 2012 3:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Dianna Winchester. Админ
Брой мнения : 605 Reputation : 0 Join date : 10.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:30 pm | |
| | |
|
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:33 pm | |
| не си дебела,нещо против да те добавя в скайп? | |
|
Rose Hathaway Ангел
Брой мнения : 347 Reputation : 17 Join date : 11.09.2012 Age : 30 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:40 pm | |
| Оооо адашчее! ;33 Очите ти!!!!!!!!!!!!!!!!! Струваш ми се супер човек, но Викториите сме така по природа.. LOL ;D ПП: weird* ?! | |
|
Джаксън Уитмор Върколак
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:56 pm | |
| | |
|
Джаксън Уитмор Върколак
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird Нед Сеп 16, 2012 3:58 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird | |
| |
|