Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Vote_lcapViksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Voting_barViksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Vote_lcapViksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Voting_barViksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Джаксън Уитмор
Върколак
Върколак
Джаксън Уитмор

Брой мнения : 45

Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Empty
ПисанеЗаглавие: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:26 pm

1. Как се казваш? (Прякор?)Виктория Емилова Левенова или Викситу
2. На колко години си? Кога си роден?Родена съм на 30-ти Април,1996 година.И съм на 16 години. party
3. Коя зодия си?Телец.
4. От къде си?София.България(иска ми се да съм от Англия.Лондон,ноо нямам късмет cry )
5. Какъв е цвета на очите ти, а на косата ти?Косата ми в момента е червена.(Да не се смейте,червена е наистина) очите ми са странен цвят.Пъстри са,предполагам.Просто ще ви ги покажа. muxaxa
Spoiler:
6. Какъв пол си?"Мислех,че си женско бее" Не,не съм луда.Просто цитирам Ледена Епоха.Та иначе женско съм и факта,че имам мъжки герой не е странен.Просто си имам своите психични отклонения.
7. Любима напитка и храна.Така...Като цяло съм адски дебела.Наистина!Но се старая да не се храня.В близките няколко месеца ям много плодове и зеленчуци и пия вода.Та...Айде водата ми е любимата напитка(въпреки,че си имам причина да мразя водата,ноо както и да е) а за ядене.Ами броколи.Салата обожавам я. ooo
8. Имаш ли брат или сестра?Не.Всъщност да,но не и кръвна приемам я като сестра защото сме израстнали заедно,но тя живее в Турция в момента.
9. Кой/я е любимият ти актьор/актриса?Такаа....Холи Бери,Чанинг Татъм,Мила Кунис,Робърт Дауни Джуниър и най,най,най-любимият ми актьор Антъни Хопкинс heart heart heart heart
10. Кой е любимия ти филм/сериал?Значи обожавам,ама буквално Teen wolf и не съм като повечето луди фенове,защото съм гледала и версията от 1981(мисля) и то доста преди да се появи новият вариант.Иначе ами като всички много харесвам Дневниците,Свръхестествено...А филми.Добре."Зеленият път","Мълчанието на Агнетата"( и останалите филми с Антъни Хопкинс + пиесите в който участва) и още много други харесвам.
11. Любима книга?Оууу "Четири след полунощ" и "Мъртвата зона"
12. Какъв стил музика слушаш?Добре.Слушам буквално,ама съвсем буквално всичко.Ходих на концерта на Guns'n Roses и имам всичките им песни на телефона си,но..Добре на телефона ми може да намерите всичко от луд метъл до Йовано Йованке(не питайте защо,историята е дълга) а та преди да кажете "Да бе всичко?" аха всичко.Има църковна музика и опера и..много други неща.
13. Любим изпълнител(група) и любима песен.Добре.Луда съм по Лиам Пейн.Не по самият Лиам Пейн,а гласът му.Да групата One Direction не е от най-добрите,но на мен ми допадат гласовете им.А за любима песен.ХИЛЯДИ.
14. Имаш ли домашен любимец? Как се казва?Да.Куче,казва се Арес...И много обича да хапе хора. muxaxa ,но аз си го heart
15. За какво мечтаеш?Мечтая...Мечтая за едно момче.Всъщност той е мъж,но няма да ви казвам повече,тези неща не се споделят иначе няма да се сбъднат ahh
16. Пушиш ли? Пиеш ли?Нито едното,нито другото.
17. Какво обичаш най - много?Обичам...Аз обичам всичко и всички.Честно.Просто последните няколко месеца ме научиха да се радвам за всички и да ги подкрепям и обичам.А пък и няма да пилея времето си в мразене на нещо.
18. Какво мразиш най - много?-/-
19. Харесваш ли се?Да.Малко имам мания за отслабване,но като ми видите снимката ще разберете,че има защо да съм вманиачена!
20. Какво харесваш какво не харесваш най - много в себе си?Значи.Харесвам очите си,лицето си,гласа си...Тялото си от ханша нагоре.Не харесвам бедрата си.Намирам ги за дебели.
21. Съжаляваш ли за нещо?Да...Съжалявам за последните две години.Мисля,че бяха губене на време и само ми причиниха болка.Въпреки,че получих много през тях,загубих двойно повече.
22. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те?Забавна.Досадна.Красива?(но с голяма въпросителна,по правилната дума може би е чаровна) what
23. Нещо без което не можеш.Свободно време,през което да тренирам.
24. Любими цветове?Ооо всеки цвят има своя чар.Не мога да харесвам само един baby
25. Покажи своя снимка.
Spoiler:
26. Потребителско име във Vbox7.com amitil(бях луда по филма Гаврайл cry но когато Анди Уитфилд почина cry cry cry cry
27. Потребителско име в YouTube.com Нямам регистрация angry
28. Фейсбук (ако желаеш).Viksyto Levenova
29. Скайп (също ако желаеш).lovesummer_96

Последната промяна е направена от Джаксън Уитмор на Нед Сеп 16, 2012 3:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

Брой мнения : 605

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:30 pm

Викиии <3 <3 <3 <3 <3 <3 ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo
Marc de Valder
Демон
Демон
Marc de Valder

Брой мнения : 708
Местожителство : Л.Хамилтън

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:33 pm

hit не си дебела,нещо против да те добавя в скайп?
http://michael-trevino.org/
Rose Hathaway
Ангел
Ангел
Rose Hathaway

Брой мнения : 347
Местожителство : Литъл Хамилтън

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:40 pm

Оооо адашчее! ;33 Очите ти!!!!!!!!!!!!!!!!! love you Струваш ми се супер човек, но Викториите сме така по природа.. LOL ;D

ПП: weird* ?!
Джаксън Уитмор
Върколак
Върколак
Джаксън Уитмор

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:56 pm

Marc de Valder написа:
hit не си дебела,нещо против да те добавя в скайп?

Нямам нищо против,добавяй ме baby

И Rose party имам си адашкаааааа ooo ooo ooo ooo
Джаксън Уитмор
Върколак
Върколак
Джаксън Уитмор

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 3:58 pm

Катрин Пиърс написа:
Викиии <3 <3 <3 <3 <3 <3 ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo ooo

Обичам те беее ooo ooo ooo ooo ooo ooo
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird    Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird  Icon_minitime

Viksity Levenova a.k.a Jacson :D so weaird
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Jacson's house.
» Jacson's here leave a message.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Little Hamilton :: Кошче :: Кошче-
Идете на: