Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Коридорите                      Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Коридорите                      Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Коридорите                      Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Коридорите                      Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Коридорите                      Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Коридорите                      Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Коридорите                      Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Коридорите                      Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Коридорите                      Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Коридорите                      Vote_lcapКоридорите                      Voting_barКоридорите                      Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Коридорите                      Vote_lcapКоридорите                      Voting_barКоридорите                      Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Коридорите

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Мия Салватор
Админ
Админ
Мия Салватор

Брой мнения : 473
Местожителство : Литъл Хамилтън

Коридорите                      Empty
ПисанеЗаглавие: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 5:47 am

Spoiler:
Върнете се в началото Go down
https://little-hamilton-rpg.bulgarianforum.net
Erica.
Върколак
Върколак
Erica.

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 12:06 pm

Отворих само едното си око.Осъзнах че съм гушнала възглавницата.Погледнах часовника отсреща.Беше 7 часа при това в понеделник .. о не училище.Станах тежко и веднага погледнах във огледалото.Бях със бухнала коса.И въпреки всичко бях много по добре от преди .. без пристъпите.Усмихнах се на отражението си и включих пресата.Днес щях да съм с изправена коса.Отидох в банята, измих си зъбите дори и кучешките които се удължиха малко.След около час вече бях на път за училище.Косато ми беше перфектно изправена,очите ми подчертани с черен молив а устните ми със червено червило.Преди никога нямаше да изляза със предизвикателното облекло с което бях сега.Подсмихнах се когато едно момче на улицата ме проследи с поглед.Новия живот определено ми харесваше.Не можех да отрека че дюлях всичко на Дерек.Влязох в училище минавайки покрай обичайната групича: Скот,Лидия,Джаксън ,Стаилс... удостоих ги само с един презрителен поглед.Отворих шкавчето ми вземайки учебниците по История.. първия ми час.
-Какво искаш ?
Затворих шкафа а зад него стоеше Айзък.Вдигнах вежди и отправих поглед към него,държейки учебниците със две ръце.
Isaak
Върколак
Върколак
Isaak

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 12:14 pm

Усмихнах се и казах:
-Нищо.. - тогава я огледах и допълних:
-Дерек каза ли ти? - след тези думи се огледах. Скот беше близо, а това значеше, че не трябва да говоря много.Тогава погледна Ерика и изчаках часът да започне, а когато МакКол се изпари допълних:
-За довечера.. иска ни към пет в.. сещаш се къде - усмихнах и се и попитах:
-Какво ти се прави? Така де.. какъв час имаш ? - и без да искам - нарочно загледах задника й, които в момента изглеждаше секси в тази пола, а преди... с онези широки бабешки анцузи дори не бях забелязал, че има такива гърди и задник..
Erica.
Върколак
Върколак
Erica.

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 12:24 pm

Естествено предпазливоста на първо място.
-Ами като за начало имам история .. и седя да Лидия .. а както забелязваш часа вече започна ..
Понякога можеше да бъде досаден .. но .. не можех да отрека че е сладък.
-Но .. ако искаш може да се отдадем на други занимания ..
Погледа ми се отправи към камерата която гледаше към нас.За жеста които направих определено след училище щях да имам спор с родителите ми но сега не беше кой знае колко важно.Хванах за руца Айзък и за задърпах навън.След малко бяхме извън училището.Погледнах към учебниците които бяха в ръката ми.Кимнах настрани със изражение което казваше ''За какво ли са ми ?'' и ги вхърлих във близкия храст.
-А сега какво ще правим ?
Isaak
Върколак
Върколак
Isaak

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 12:32 pm

Усетих как ме задърпа на някъде и когато излязохме от училище попита какво ще правим. Усмихнах се и казах:
-Ами ако искаш може да отидем.. някъде, където ще сме сами и да.. тренираме.. - да бе.. знаех си въркулашките способностти. По-скоро ми беше толкова разгонено, че можех да спя и с нея, като знаех, че след това няма да ми го прости, но.. толкова ми се чукаше женско, че бих пуснал и на Лидия или онази на скот.. Алисън.. Погледнах отново Ерика и допълних:
-Е? Искаш ли? - а въпроса прозвуча, като "хайде да тръгваме"
Erica.
Върколак
Върколак
Erica.

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 1:14 pm

Може би съзнателно а може би не .. просто започнах да усещам чувствата му.За мое добро беше че той не знае за дарбите ми.Самата аз дори не знаех за всичките,но за Емпатията бях напълно сигурна въпреки че все още не можех да я контролирам.И защо точно в този момент стана така че започнах да усещам.. а това което усетих .. не знаех дали да се почувствам погнусена или поласкана.Беше разгонен .. във булквания смисъл нали все пак беше наполовина вълк.И тъй като аз бях най близо .. хмм .. Започнах да се чудя.Бях променила външния си вид.Дерек ми беше дал самоувереност но .. въпреки това във мен все още беше онова страхливо момиче.За Бога аз бях девствена..Погледнах го и реших да отговоря на предложението му.Обаче вместо отговор просто продължих напред.
-Идваш ли ?
Усмивката не слизаше от лицето ми.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Коридорите    Коридорите                      Icon_minitime

Коридорите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-