Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Имението Салваторе, след няколко дни. Vote_lcapИмението Салваторе, след няколко дни. Voting_barИмението Салваторе, след няколко дни. Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Имението Салваторе, след няколко дни. Vote_lcapИмението Салваторе, след няколко дни. Voting_barИмението Салваторе, след няколко дни. Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Имението Салваторе, след няколко дни.

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

Брой мнения : 50
Местожителство : Little Hamilton.

Имението Салваторе, след няколко дни. Empty
ПисанеЗаглавие: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 2:41 pm

След последната ни среща с Елена останах доста объркан. Мислите в главата ми препускаха. Елена бе тук. Не знам какво чувствах към нея. Тя винаги щеше да принадлежи на Стефан. Обичаше го. Сама го каза..
Знаех, че след трансформацията и' ще си припомни всичко, което и' бях казал и същевременно заличил от паметта и'. Щеше да си спомни и първата ни среща. Реакцията и' не бе такава каквато очаквах да бъде.
Денят ми отново щеше да бъде прекаран мързеливо. Стоях си в леглото и гледах замислено в тавана. Чувствах се тъпо. Слязох на долният етаж и взех едно уиски. Мислех да започна деня си с пиене. Може би алкохола бе най - добрият ми приятел засега. Никога не ми бе правел лоши шеги с мен. Тъкмо отворих бутилката и някой почука на вратата. Кой ли бе сега? След секунда отварям и виждам познатото личице на Елена. Тя бе нали? Все пак само тя бе в това градче, нали?
- Влез ... но .. какво те води точно тук ?
Върнете се в началото Go down
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

Брой мнения : 605

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 3:11 pm

И ето .. отново във Литъл Хамилтън.При последното ми посещение се бяха случили толкова много неща.Главната причина да се върна беше това че Елена се беше превърнала във вампир.Човек да не се изнесе от града за няколко седмици и всички объркват всичко.Първата ми спирка беше езерото.Мястото където Елена умря.Охх да вървят по дяволите Ребека,Клаус,Елена и Стефан които ще бъде завинаги с нея! При тази мисъл се наведох за да взема един камък и да го хвърля,но вместо това погледа ми забеляза друго.Колието на Елена .. или по точно на Естер.Елена никога не го сваляше от врата си.Но защо .. ами разбира се .. може би е паднало .. или .. защо ли ме интересуваше.Важното че сега беше тук.А още по важното беше че аз приличах точно на нея следователно.Дори не знам защо го направих може би от скука сложих го и се запътих към имението Салваторе.Надявах се да отвори Стефан.Със него винаги беше по забавно но .. ми отовори Деймън.Брата които ме обича толкова много и които никога не ме обичаше достатъчно.По последни сведения се бяха скарали.Погледна ме.Дори не разбра че съм аз.
- Влез ... но .. какво те води точно тук ?
-Деймън-започнах със тънък глас.Досущ като на Елена.-Аз исках да се извиня .. наистина това което стана вчера.
Той ме гледаше сякаш ме разбира .. накрая не се сдържах.Как можеше да бъде толкова наивен ?Разсмях се с цяло гърло.
-Виждаш ли .. никога не можеш да ме разпознаеш!
Без да попитам дали може или не може направо влязох навътре в къщата.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 3:52 pm

- Катрин .. какво искаш? Е, повярвай ми .. Стефан не е тук и .. определено не съм в настроение точно за твоята компания. - казвам със студен и презрителен тон. Мразех я и точно в момента, в който си мислех, че само Елена е тук, но уви .. и манипулативната кучка се бе довлякла в града. И наистина не ме познаваше достатъчно. В крайна сметка винаги си е играела с мен, с чувствата ми. Не, определено този живот ми бе омръзнал! Първо Катрин, а след това Елена. Бях влюбен и в двете, но те просто .. избираха Стефан. Постоянно се повтаряше едно и също. Не исках отново да усещам болката. Трябваше да се примиря, че никога няма да съм предпочитания. Ако оставех нещата така щях да продължавам да живея в сянката на брат си, но .. ако .. промених драстично нещата?
Хей.. Катрин всъщност не бе толкова лоша компания. По - добре да умра с нея отколкото, сам погълнат от самотата. Вместо да си стоя вкъщи размишлявайки .. хм .. можех да се позабавлявам с нея. Можех и да я прогоня. Не съм сигурен. Харесваше ми. Походката, пламъчетата в очите, дяволитата и самодоволна усмивка... Всъщност когато дойде тук при мен щях да я позная, ако не беше колието, което доста ме учуди. Какво правеше то при нея? Да .. също не я очаквах в това малко градче. Всички знаем, че я влекът градовете, в които има .. повече драма и интриги .. особено тези, от които и тя има полза. Приближих се до масата и взех уискито. Отпих от него, а след това отново я попитах.
- Тук няма нищо интересно, Катрин, но все пак .. защо дойде тук? - Приближих се към нея и погледът ми стана по - настоятелен.
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 4:00 pm

Винаги във сянката на брат си ала бала .. защо винаги когато ме видеше Деймън си мислеше все за простути.. ''По добре да умра с нея отколкото самотен'' Все едни и същи истории.
- Тук няма нищо интересно, Катрин, но все пак .. защо дойде тук?
Никога нямаше да се откаже.Бога ми защо винаги имаше причина .. е добре да си призная имах си полза от идването,но ..
-Добре де .. признавам си .. дойдох да помогна на Елена.. - Деймън направи фиозиономия.
-А сега кажи защо наистина си тук-погледна ме още по настоятелно.
-Казах ти .. чувствам се длъжна .. а и .. да си призная ми липсваше малко.
Хвърлих поглед към бара наблизо.
-Ти ли ще ме почерпиш или сама да се обслужа?
Извадих една крива странна усмивка.От части наистина ми липсвахсе Деймън.Не знаех защо но в последно време наистина започнах да мисля прекалено много за него.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 4:55 pm

- Катрин .. едва ли съм ти липсвал. - Все още я презирах. Едва ли щях да си променя мнението. Отговорът и' бе неуместен. Все пак на нея не и' пукаше за никой освен за нея. Още по - малко вероятно бе някой да и' липсва. Не направих нищо и мисля, че намекът ми бе ясен - не е малка, да се самообслужва сама. Привличаше ме. Бе толкова СЕКСИ! Исках я. Но защо? Не мисля, че този път щеше да е различно. Едва ли. Тя не е за мен. Обичаше Стефан, също както Елена. Но .. нямаше да мисля за никой освен Катрин. Проследявах всяко нейно грациозно движение с поглед. БОЖЕ! Как могат да съществуват толкова красиви създания. Вече знаех защо преди съм бил влюбен в нея. Съвсем леко мислено се приближих към нея. Не знаех какво правех. Не бях на себе си. Желанието в мен нарастваше, а разстоянието между нас - намаляваше. Хванах я за ръката и същевременно я обърнах към мен. Докоснах с ръката си лицето на Катрин. Бе съвършена. Толкова ме привличаше, че чак полудявах. Целунах я бавно, нежно, страстно и изразително.. За да обишех целувката и как се чувствах в момента сигурно нямаше да ми стигне цяла книга.
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 5:05 pm

И ето че най накрая се престраши.Дойде до мен и ме целуна а мислите му препускаха людешки.След може би не знам .. сякаш мина толкова много време .. и той ме пусна ... Не знаех какво да кажа.Тази целувка върна наистина много спомени и не само.Някогашната страст отново се разпали.Отвори очи.Не знаех какво да кажа.Не бях изненадана а по скоро смаяна от това че целувката ми въздейства по такъв начин.Гледах го някак невинно.Нима беше възможно ? Не през всичките тея години си мислех че обичам Стефан но дали наистина беше така ?Няколко секунди нищо не казах.Той преглътна шумно сякаш се готвеше да избухна.Но вместо това не можех да помръдна.Някаква сила ме караше да стоя на едно място и може би същата сила ме накара да направя това което последва.Без да кажа нито дума му се нахврулих да го целувам страстно,а той отговаряше на целувките ми.Бавно се спуснах към ухото му и прошепнах:
-Искам те Деймън!
Ръцете ми шалаво започнаха павало да се движат по тялото му.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 5:41 pm

Отново си спомних всичките ни щастливи моменти заедно. Не бях сигурен в чувствата си. Исках я толкова силно, но знаех, че след тази нощ нищо нямаше да се промени. Трябваше да се примиря с характера на Катрин. Не исках да продължа да изпитвам чувства към нея. Аз щях да пострадам. Колко пъти бях правил тази грешка. Вече дори мозъка ми не можеше да побере броят им. Поне можех да се насладя на момента. Трябваше да го направя. Катрин си струваше, но никога не би се променила заради някой.. още по - малко за мен. Отвръщах на всяка нейна целувка. Ръцете ми не се отделяха от талията и'. Притисках я. Бе толкова нежна, невинна и крехка. Не, нямах намерения просто да си играя с нея. Бих искал винаги да е в обятията ми, но това бе невъзможно. Винаги е била и ще си остане най - голямата кучка в света. Никой не можеше да ме убеди в обратното. Устните ми докосваха врата и', а дъхът ми дразнеше кожата и'. Обичах страстта, която влагаше във всичко, което вършеше. Обичах самата.. нея. Отново се върнах към устните и', а езиците ни заиграха. Спрях се за момент. Погледнах я в очите. Уви имаше възможност пак да се влюбя в нея. Катрин бе .. неустоима. Ръката ми нежно ми през косите и', а след това докосна и лицето и'. Продължих да я дарявам с безброй целувки, които я влудяваха. Без да я попитам я хванах за ръка, а тя ми се ... довери. Не и' бе присъщо. Не отлепяхме устните си едни от други. Дори не съм сигурен как се озовахме в стаята ми. Катрин ме притисна към себе си и същевременно отблъсна към леглото. Бе отгоре ми и ми харесваше! Продължих да я целувам, а през секундната почивка съблякох потника на Катрин и същевременно моята тениска. Притиснах я към себе си и продължих да я целувам по устните и врата. Всяко нейно движение ме влудяваше и я исках близо до себе си всяка една секунда докато самото време не се изчерпи...
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 8:59 pm

Докато се усетя вече бях по сутиен,Деймън беше гол до кръста и се намирахме на леглото в неговата стая.Естествено аз бях от горе.Обичах да бъде доминиращата част във всяко едно нещо.Не исках да се отделям от него.Сякаш ако дори за секунда тялата ни се отдалечат ,сякаш щях да .. да умра.Точно това беше определението.Всичко в него ме влудаваше.Бях спряла да надниквам във съзнанието му.Въпреки това той трябваше да е наясно с кого се захваща .. отново.Аз бях непостоянна.Никога нямаше да му дам сигурност .. дори може би щях да го нараня още .. въпреки че не исках това си беше в характера ми.Тежки въздишки се измъкваха от гърлото ми.Косата ми закриваше лицата ни.Тогава се спрях за момент.Трябваше да буда сигурна че той знае какво прави ..
-Сигурен ли си ?
Прошепнах го толкова тихо че дъхът ми го покаделичка.Все още дишах тежко.Едвам си поемах въздух.Този не беше като всички други пъти.Беше различно..
Гледах го в очите.Ах тези студени сини очи.Имаше страстни развълнувани пламъчета в тях.И той усещаше това което и аз.Тъкмо заради това не можех да го оставя да направи още една грешка и после да съжалява отново толкова време.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 9:24 pm

Този път имаше нещо различно в Катрин. Пукаше и' за мен. Не .. това наистина ме плаши. Или си играе или .. се е променила. Да, харесваше ми идеята, че се е променила, но я обичам такава каквато е. Я чакай малко да не би да си помислих, че я обичам? В сегашно време? И да .. точно от това се страхувах. Тя ме попита нещо доста странно.
- Разбира се, че съм сигурен! Да не би ти да не си? - Казах отново презрително и предизвикателно. Исках я! Копнежа ми бе твърде голям, а в момента исках само Катрин. Само Катрин Пиърс, такава каквато е. Не я исках променена, но и не исках да прибързвам. Всъщност .. не бях готов. Тя е просто Катрин забога! Всичко щеше да се повтори. Да, бях сигурен, че вече не исках да бъде в живота ми. Болезнена е.. даже повече от Елена. Мамка му! Защо съм с Катрин в леглото си и мисля за Елена? Ядосан съм на себе си и нежно отблъснах Катрин. Приближих се към прозореца и гледах нощта. Погледът ми бе празен. Мислите ми препускаха, а сърцето ми ... пулсираше твърде бързо. Нечовешки бързо. Мислех, че умирам. Исках да умра. Чувствах студенина. Толкова ли бях нараняван, че да изградя стена около.. мен? Наистина ли бях просто едно студено... чудовище? Страхувах се от Катрин. На нея не и' пукаше за чувствата ми. Най - добре щеше да е да не ме доближава повече. Щях да я нараня или просто.. исках да го направя? Усещах я по - близо и по - близо. Не можех да отроня и една дума от устните си. Усетих ръката и' върху рамото ми, а другата докосна едната страна на лицето ми в опит да го обърне. Гледах я. Бе болезнено, а не исках да чувствам цялата тази болка през цялото време. Хванах ръцете и' и казах със стиснати челюсти ::
- Знаеш ли какво, Катрин? Искам те... Копнежа ми е толкова голям, но когато те погледна чувствам само .. болка. Това чувство е непознато за теб, нали? - Изчаках малко. Отблъснах ръцете и' и колкото и да не исках да я нараня, но жеста, който направих бе груб. Продължих презрително.. - Ти просто си играеш с чувствата на хората! Не е ли останала поне малко човечност в теб?
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 10:04 pm

От думите ми се почувствах зле.Наистина ли чувстваше това което казваше?Нима наистина го бях наранила толкова? И защо по дяволите си мислеше че аз никога не съм изпитвала болка ? Нима си мислеше че съм бездушно същество мислещо само за себе си?! Наистина имаше един период от време през които бях точно такава но .. Преди да стана вампир бях точно копие на Елена .. бях готова да се жертвам за всичко и всички .. нима Деймън си мислеше че не съм изпитвала болко когато отнеха дъщеря ми от ръцете ми .. нима не съм изпитала болка когато родители ми се отрекоха от мен и следващия път когато ги видях бяха заклани.. исках да му кажа всичко да разбере че не винаги живота ми е бил лесен че и аз съм преживяла толкова много неща.Но единственото което успях да кажа беше:
-Никога не си ме познавал наистина Деймън-гласът ми трепереше.Бях на път да се разплача но все още можех да сдържам сълзите ми.Надявах се той да не забележе нищо.Мразех да буда слабата.-Никoй никога не ме е познавал.Аз съм това което ви давам да видите от мен.Повярвай ми знам какво е да изпитваш болка.
Погледах го в очите.Надявах се .. исках той да ме разбере.
-Никога не съм изключвала емоциите си Деймън.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 10:37 pm

Не знам какво да мисля за Катрин. Цялата ситуация бе изцяло извън контрол. Дали се опитваше да ме накара да повярвам на думите и'? Спомних си нещо, което не ме зарадва. Мразех се, че нараних Катрин. Видях сдържаните сълзи в очите и'. Но също и нейните думи ме нараниха. Не знаех защо. Просто ме нараниха. Или по - точно самата Катрин, че е в стаята, че е до мен ме побърква. Всичко се повтаряше от предните дни. Отново чувствах болка и само болка. Нима тези две момичета Катрин и Елена целяха да ме довършат по най - бруталният начин? Дали се замисляха какво чувствах? Чувствам се като някой егоист. В момента мислех само за себе си. Но преди не бе така. Мислех за брат си и чувствата му, мислех и за Катрин и какво иска. Побърквах се бавно и мъчително. Не можех да живея по този начин. Исках всичко и всички да се махнат от живота ми. Да започна начисто, но не може да ги загърбя...най - вече.. Катрин. Тя ме влудяваше и колкото и да я исках не можехме да сме заедно. Щеше да е мъчително. Най - много за мен. Най - правилно бе да и' кажа всичко това... да разбере истината и че съм се променил. Вече не бях толкова лекомислен. Не исках да бъда нараняван отново. Наистина бях решен да изградя стена около мен, която никой да не може да премине. Не исках да залъгвам Катрин и казвам с леко гневен, но и ироничен глас :
- Катрин.. съжалявам. Не мога да живея на една планета с теб, а още по - малко в едно градче. Помисли ли как щеше да приключи всичко? Както миналите пъти? Винаги аз бях нараненият. Не мога да живея така. И за двама ни ще е най - добре да не поддържаме връзка. Не съм сигурен дали можеш да ме разубедиш.
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 10:49 pm

Не можех да повярвам че ушите ми слушаха тези думи.Той определено започваше да откача.Не искаше да потдържаме конткакт.Може би имаше право.Може би беше най добре за всички.Разбирах го.Не искаше повече болка в живота си, но въпреки това не можех да се сдържам повече.Една сълза се търкулна от тъмните ми очи.Прехапах устни и започнах да кимам рабиращо.
-Разбирам те Деймън.. и ще изпълня желанието ти!
Как можеше да съм толкова глупава .. толкова години са били пропиляни.. Застанах пред него.Бавно свалих колието и го сложих в ръката му.Усмихнах се вяло докато ръката ми се спусна по скулата му.Толкова нейна коя... Надигнах се леко на пръсти тъй като той беше по висок от мен и допрях парещите ми устни до леденощудената му буза.След като отлепих устни остана влажна следа.Може би се дължеше на сълзата, не знаех и не ме интересуваше.
-Сбогом Деймън!
Прошепнах в ухото му.
-Ако някой ден имаш нужда от мен .. знаеш как да ме намериш.
Не можех да повярвам че наистина го правя.Бях луда да пропилея шанса си .. но не трябваше да провалям неговия.Той имаше право да срещне истинската любов.А не някои като мен или Елена които да го наранява винаги.Бях готова да си тръгна.Точно преди да изляза от вратата на стаята се обърнах.Обърнах се с надежда че той ще направи нещо ще ме спре .. ще ми даде причина да остана ...
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 11:01 pm

Не можех да разбера.. това наистина ли бе Катрин? Наистина ли тази сълза се търкулна по лицето и'. Целуна бузата ми, а това ме в луди. Не знаех какво да направя. Исках ли тя да остане, не исках ли? Изобщо какво чувствах. Мисля, че този път всичко щеше да е различно. Но.. дали я изгубих напълно? Дали наистина повече нямаше да имам своя втори шанс? Толкова въпроси, но без отговори. Нямаше смисъл да се измъчвам така. Знаех кое решение ще е най - добро за мен. Не исках Елена. Тя вече бе минало. Живееше си в една спокойна и трогателна любовна история заедно с брат ми. Той бе щастлив, а щом Елена го караше да се чувства така бе редно да постъпя. Катрин ми дава колието на Елена, но .. не знаех какво щях да направя с него. Вече не поддържах толкова голяма връзка с нея. Не сме разговаряли отново от последният път. Вече наистина започвах да съжалявам за случилото се с нея, с Катрин. Боже .. всичко бе толкова объркано. Най - добре щеше всичко да се изясни.
- Катрин ... разбирам те. Всичко трябва да се изясни веднъж завинаги и мисля, че ще е най - добре да започнем отначало. Дори да забравим случилото се след първата ни среща? Хайде, Катрин, искам .. да започна отначало заедно с теб!
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 11:15 pm

- Катрин ... разбирам те. Всичко трябва да се изясни веднъж завинаги и мисля, че ще е най - добре да започнем отначало. Дори да забравим случилото се след първата ни среща? Хайде, Катрин, искам .. да започна отначало заедно с теб!
За секунди сълзите ми се изпариха.Стомаха ми започна да се преобръща.Дори не изчаках да каже друго тръгнах към него .. и се зарових във предгрудките му.Не исках да му пуска.Чувствах се сигурна.Сякаш когато бях със него около мен имаше стена и никoй не можеше да ме нарани.Най хубавото беше за вампирите никога нямаше прекалено късно.Все пак имахме цяла вечност .Тя просто ни принадлежеше и всичко беше още по невероятно когато имаше с кого да я споделиш.
-Наистина ми липсваше Деймън-отроних накрая не знаех какво да кажа.Имах чувството че ако се отскубна от обятията му ще се случат много лоши неща за които дори не исках да си помислям.Но накрая трябваше да го пусна.Започна да бърша с ръкав капките вода останали по лицето ми.Ново начало .. колко добре звучеше ..
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2012 11:30 pm

Чувствах се толкова добре, когато Катрин бе близо до мен. Бях забравил какво бе. Отначало не исках да се влюбвам отново, но.. май го направих. Тя бе уникален човек, който е преживял много. Не ме приличаше външността и', ами характера. Самата тя ме привличаше. Не исках този момент да свършва. С удоволствие бих умрял по този начин. Отдръпна се от мен. Да, момента все някога трябваше да свърши. Сега бе въпросът кой щеше да направи следващата стъпка. Обичах да съм водещият във.. всичко. Лекомислено се приближавам към нея и нежно я целувам. Момента се проточи, но имаше толкова много страст, толкова много копнеж. Обстановката щеше да експлодира от толкова емоции едновременно. Имах чувството, че в стомахът ми беше пълно с дъги и пеперуди. Е, поне така писателите описваха ситуацията. Не не можех вече да се сдържам. Може би правех грешка, но ... нова начало с Катрин Пиърс звучеше добре, нереално добре. Следваха още такива целувки след като я долепих за стената, а след това в крайна сметка аз се оказах залепен за нея. Ръцете ми я държаха близо до мен. Исках я. И тя го знаеше...
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 1:16 pm

Отново започна да ме целува.Притисна ме към стената не отлепяики устни от мен.След малко ме вдигна и аз преплетох крака около кръста му.Усещах как се притиска към мен.Харесваше ми да усещам тялото му.Сякаш бяхме едно цяло.За стотна от секунда се преместихме отново на леглото.Този път той беше отгоре.Започнах да разкопчавам колана му.Едва ли щеше да му е нужен.
Гледах го в очите предизвикателно и решително.Бях прехапала долната си устна.Имах чувството че никога няма да му се наситя.Прафума му можеше да ме омае.Може би беше грешка ,но въпреки това си заслужаваше.Този път трябваше да се постарая.
Издърпах колана и го хвърлих на пода.Обих ръце около врата му.Започнах да го целувам.Страстно.Само както аз мога.
Damon Salvatore.
Вампир
Вампир
Damon Salvatore.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeНед Сеп 16, 2012 1:37 pm

Целувах я. Имах чувството, че всяка нейна целувка изсмукваше по малко от душата ми. Бе толкова наивна. Да започнем отначало с Катрин.. Дали бе реално? Можеше ли да бъде реално? Сякаш тя.. се бе променила. А не исках това да става. Започнах да я обсипвам с целувки по врата и преминавах все по - надолу. Когато стигнах до пъпа и' отново преминах към парещите и' устни. Езиците ни отново заиграха. Усещах пулса си как кънти в главата ми. Харесваше ми отново тялото и' да е близо до моето.
- Желая.. те. - Казвам твърдо измежду целувките. Боже! Напълно бях забравил на какво е способна Катрин. Отново ме караше да полудявам, а също и да я обичам. Но.. какво стана с плановете ми? Нали щях отново да съм студеното копеле, на което не му пука за нищо? Нали нямаше отново да направя така грешка с Катрин? Нали нямаше да допусна някой отново до себе си? Въпросите в главата ми изникваха като гъби след пороен дъжд.
Като се замисля.. и двамата вече бяхме голи. Без нищо, но.. от всичките целувки дори не бяхме забелязали. Катрин ме преобърна.. отново. Ръцете ми изучаваха всеки детайл от тялото и'. Притиснах я още повече към себе си и бавно проникнах. Вече наистина бяхме едно цяло. Не отлепях устните си от нейните. Ръцете ми шареха палаво по гърба и', а това направо я влудяваше.. от удоволствие разбира се. Катрин бе толкова.. страстна и просто.. Катрин! Обичах всичко в нея! Не исках всичко просто така да приключи след тази нощ..
Dianna Winchester.
Админ
Админ
Dianna Winchester.

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitimeПон Сеп 17, 2012 2:07 pm

Отпуснах се на леглото до него.Бях щастлива.Да.За първи път през целия ми живот можех да кажа че съм щастлива.Току що бях преспала с човека които винаги ме е обичал и когато и аз съм обичала.Скяаш сега света беше много по красив от преди.Сякаш всичко виждах ясно.Стефан никога не е бил за мен.Винаги е бил прекалено добър.
Гушнах се във Деймън.Притиснах се до топлото му тяло.Усмивката не слизаше от лицето ми.
Бях забравила какво е да бъдеш със Деймън Салваторе.И определено си лечеше че беше натрупал опит през години но не можех да отрека че и преди беше невероятен.
След секунди осъзнах че мълчим.Вдигнах глава така че да мога да видя лицето му.
-За какво си мислиш ?
Беше ми интересно какви бяха неговите мисли.Не исках да влизам във съзнанието му.Беше се страх че ще остана разочарована.Предпочитах да ме излъже и аз да повярвам отколко друго.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Имението Салваторе, след няколко дни.   Имението Салваторе, след няколко дни. Icon_minitime

Имението Салваторе, след няколко дни.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Имението на Бела.
» Деймън Салваторе
» Стефан Салваторе
» Имението на Исабела де Мартинес.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Little Hamilton :: Кошче :: Кошче-