Автор | Съобщение |
---|
Rose Hathaway Ангел
Брой мнения : 347 Reputation : 17 Join date : 11.09.2012 Age : 30 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 3:50 pm | |
| Какво е тва нещо? ;дд Аз до ся говорих с Попито, че нещо ми доскуча на тва село, понеже няма с кого да излизам;д девойките са мн надути и трябва с момчета да се мотая ;дд Добре, че утре се прибирам в Хюстън^^ | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
Брой мнения : 472 Reputation : 30 Join date : 11.09.2012 Age : 33
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 3:55 pm | |
| - Rose Hathaway написа:
- Какво е тва нещо? ;дд
Аз до ся говорих с Попито, че нещо ми доскуча на тва село, понеже няма с кого да излизам;д девойките са мн надути и трябва с момчета да се мотая ;дд Добре, че утре се прибирам в Хюстън^^ После ще ти кажа по скайп. Какво прави тя?Нали и тя щеше да си ходи на селото или вече е там? Ти защо си си на село?Нашите,като си ходят,аз обичам да оставам сам вкъщи. | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
Брой мнения : 605 Reputation : 0 Join date : 10.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:03 pm | |
| Какво си правите бе шматкии ? :Д
| |
|
| |
Rose Hathaway Ангел
Брой мнения : 347 Reputation : 17 Join date : 11.09.2012 Age : 30 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:04 pm | |
| Дообре ;д Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:05 pm | |
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д Какво | |
|
| |
Alexandra Smith Вампир
Брой мнения : 309 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:06 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- Какво си правите бе шматкии ? :Д
Говоряяяяяя по скайп колко пъти да ти кажа хДДд ии на колко места ДД:Д: тии? | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:07 pm | |
| - Olivia Collins написа:
- Катрин Пиърс написа:
- Какво си правите бе шматкии ? :Д
Говоряяяяяя по скайп колко пъти да ти кажа хДДд ии на колко места ДД:Д: тии? Какво на няколко места ? :Д | |
|
| |
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:08 pm | |
| здравейте как сте и ко пр | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:08 pm | |
| | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:09 pm | |
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д И как се справяш с колата?Не ти ли е малко странно,като смениш колите - учебната с на братовчед ти колата? | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:10 pm | |
| | |
|
| |
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| |
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:11 pm | |
| Зарядното на компа ми гръмна |(
| |
|
| |
Alexandra Smith Вампир
Брой мнения : 309 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Age : 27
| |
| |
Dianna Winchester. Админ
| |
| |
Marc de Valder Демон
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:14 pm | |
| гадно,но купи си ново,а ко пр | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:14 pm | |
| Ами аз спамя и чакам Деймън да пише :Д
| |
|
| |
Marc de Valder Демон
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:17 pm | |
| добре правиш,спами докато има с кой | |
|
| |
Dianna Winchester. Админ
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Rose Hathaway Ангел
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 5:02 pm | |
| - Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д И как се справяш с колата?Не ти ли е малко странно,като смениш колите - учебната с на братовчед ти колата? Мноого ми е странно;д Учебната ми е една мъничка корса, направо идеална за мен; пък на братовчед ми е ауди и ми беше някво широко в нея ;дд С на баща ми обаче ми е най-кофти, понеже неговата е на бензин и ми е малко трудно тръгването;д И с педалите ми е някво странно, както и кормилото.. много се различават на различните коли; А ти между другото имаш ли книжка? Май не съм те питала до сега;д | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 5:18 pm | |
- Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д И как се справяш с колата?Не ти ли е малко странно,като смениш колите - учебната с на братовчед ти колата? Мноого ми е странно;д Учебната ми е една мъничка корса, направо идеална за мен; пък на братовчед ми е ауди и ми беше някво широко в нея ;дд С на баща ми обаче ми е най-кофти, понеже неговата е на бензин и ми е малко трудно тръгването;д И с педалите ми е някво странно, както и кормилото.. много се различават на различните коли; А ти между другото имаш ли книжка? Май не съм те питала до сега;д Не,нямам книжка,ама си карам. И си мисля все,че съм много добър,ама последния път качих колата на тротоара и баща ми каза,че колата няма да я видя в близките 1000 години. Занимава ли ти се с манип на Крисчън и Вивиан? | |
|
| |
Rose Hathaway Ангел
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 6:00 pm | |
| - Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д И как се справяш с колата?Не ти ли е малко странно,като смениш колите - учебната с на братовчед ти колата? Мноого ми е странно;д Учебната ми е една мъничка корса, направо идеална за мен; пък на братовчед ми е ауди и ми беше някво широко в нея ;дд С на баща ми обаче ми е най-кофти, понеже неговата е на бензин и ми е малко трудно тръгването;д И с педалите ми е някво странно, както и кормилото.. много се различават на различните коли; А ти между другото имаш ли книжка? Май не съм те питала до сега;д Не,нямам книжка,ама си карам. И си мисля все,че съм много добър,ама последния път качих колата на тротоара и баща ми каза,че колата няма да я видя в близките 1000 години. Занимава ли ти се с манип на Крисчън и Вивиан? ;DDD Еее случват се и такива неща ;д И аз няколко пъти съм я качвала на тротоара и ми се караше инструктора ;дд Занимава ми се^^ Ще ти направя, но най-вероятно утре като се прибера или в понеделник :} Нещо като тея моите в подписа с Бен и Кристъл ли? :} | |
|
| |
Marc de Valder Демон
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Nikki Biersack. Ангел
Брой мнения : 367 Reputation : 9 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 6:03 pm | |
| Добро утро и от мен ;дд какво правите ? <3 | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
| Заглавие: Re: Флууд зона Съб Сеп 15, 2012 6:05 pm | |
- Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Крисчън Грей написа:
- Rose Hathaway написа:
- Дообре ;д
Тя вече е там;д И на нея й е скучно и после сигурно пак ще й звъня ;дд И аз по принцип обичам да си оставам сама вкъщи, но тоя път трябваше да дойдем и четиримата, понеже имахме работа ;д Добре, че братовчед ми и той дойде, та ходихме да му мъча колата по едни гадни пътища ;д И как се справяш с колата?Не ти ли е малко странно,като смениш колите - учебната с на братовчед ти колата? Мноого ми е странно;д Учебната ми е една мъничка корса, направо идеална за мен; пък на братовчед ми е ауди и ми беше някво широко в нея ;дд С на баща ми обаче ми е най-кофти, понеже неговата е на бензин и ми е малко трудно тръгването;д И с педалите ми е някво странно, както и кормилото.. много се различават на различните коли; А ти между другото имаш ли книжка? Май не съм те питала до сега;д Не,нямам книжка,ама си карам. И си мисля все,че съм много добър,ама последния път качих колата на тротоара и баща ми каза,че колата няма да я видя в близките 1000 години. Занимава ли ти се с манип на Крисчън и Вивиан? ;DDD Еее случват се и такива неща ;д И аз няколко пъти съм я качвала на тротоара и ми се караше инструктора ;дд Занимава ми се^^ Ще ти направя, но най-вероятно утре като се прибера или в понеделник :} Нещо като тея моите в подписа с Бен и Кристъл ли? :} Да,като твоите с Бен,които си беше сложила за ав на скайпа. Здрасти,Ели. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд зона | |
| |
|
| |
| Флууд зона | |
|