Vivien Leigh Ловец
Брой мнения : 195 Reputation : 19 Join date : 12.09.2012 Age : 31
| Заглавие: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 8:29 am | |
| Долу любовта
Любовта е равна на окови, да си роб на някой друг. Свободата си ще погубиш продавайки се ти на пук. Всички влюбени са все глупаци гледащи през розовите очила вярващи, че тоз до тях е най-добрия на света.
Щастие неземно ще изпиташ, щом се влюбиш ти, кой ме лъже на попитах не вярвам в приказки дори. Не ми харесва да се влача след някой немислещ със главата, глупец аз няма да си взема, принца твой не ще отнема!
Филмът
Филмът продължава до живот, а все глупаци в ролите играят, филмирани и те не знаят. Влюбени били незнайно, на улицата подминават се нехайно. По измислената си любов те чезнат, публиката от смях едва ще слезнат. И филмът все така си продължава, самочувствието не ви се понижава, във огледалото се погледнете мили, сякаш виждаш крокодили. Статус задължително пуснете, на принца във любов се обяснете. Кръстницата "Фотошоп" се май нарича, на филмова звезда тя веч прилича. Когато края наближи, щом паднете на земята ще боли. А ний обикновените зяпачи ще пуснем най-добрите си уваци!
Живеем в свят с лъжи, измами недей се доверява, запомни. Очакваш прекалено много? Болка получаваш ти. Разочарование ще връхлети, с порой от сълзи то върви, страданието поука е било и болка идва, ах, защо? Не ги интересува вече, кой с какво ще нарани, човечност няма грам, стига да си ти голям. Недей плачи, не струват, не заслужават и една сълза, нали те губят? И отиваш пак да плачеш сам. Приятел се римува със предател, Не е ли странно и това? Кой ножа ще забие? Врагът със маска във гърба! Маскарад от лъжи е целият живот. О, аз страдам! Погубвам себе си за идиот! | |
|
Крисчън Грей Модератор
Брой мнения : 472 Reputation : 30 Join date : 11.09.2012 Age : 33
| Заглавие: Re: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 12:31 pm | |
| | |
|
Vivien Leigh Ловец
Брой мнения : 195 Reputation : 19 Join date : 12.09.2012 Age : 31
| Заглавие: Re: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 12:43 pm | |
| Едно сърце да беше сложил | |
|
Мия Салватор Админ
Брой мнения : 473 Reputation : 15 Join date : 20.06.2011 Age : 26 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 1:53 pm | |
| Прекрасно! | |
|
Rose Hathaway Ангел
Брой мнения : 347 Reputation : 17 Join date : 11.09.2012 Age : 30 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 2:05 pm | |
| Талантливото ми Пъци! | |
|
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| Заглавие: Re: Долу любовта! Пет Сеп 14, 2012 2:36 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Долу любовта! | |
| |
|