Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
The Dark Forest Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
The Dark Forest Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
The Dark Forest Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
The Dark Forest Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
The Dark Forest Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
The Dark Forest Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
The Dark Forest Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
The Dark Forest Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
The Dark Forest Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
The Dark Forest Vote_lcapThe Dark Forest Voting_barThe Dark Forest Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

The Dark Forest

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Charlotte.
Древен Вампир
Древен Вампир
Charlotte.

Брой мнения : 156
Местожителство : Wonderland estate a.k.a Little Hamilton

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 5:12 pm

[Only admins are allowed to see this image]

Вечерта не бе никак хубава. Луната се бе запълнила окончателно, а нощното небе ясно и претрупано със звезди. Да, обикновените хора биха си помислили ,,Каква прекрасна вечер!'', но какво ще кажат вампирите по въпроса? Днес е денят от месеца, в който върколаците се трансформират. Аз съм хибрид и такива дни не са ми правили впечатление. Даже .. никак. Можех да накарам всеки обикновен вампир или върколак да ми се подчини. А като добавя и че .. едната ми дарба е телепатия .. пъзелът е завършен.
Луната не ме оставяше на мира. Продължаваше и продължаваше да свети, а така не можех да заспя. Надигнах се лениво в леглото и станах. Да..това щеше да е поредната безсънна нощ. Но какво щях да правя през нея? Не исках да умра от скука. Събличам се и си взимам душ .. по навик. Свикнала съм да се къпя винаги щом стана от леглото. Не бързах за никъде и .. да .. стоях си по халат около 10 минути. Първо обличам както винаги чисто бельо. Все пак не съм някакво момиче, което не поддържа хигиена, но не съм и толкова обсебена от тази фикс - идея. След това се намъквам в едни черни дънки, които си бяха доста удобни. Даже можех да тичам с тях, но едва ли ще ми се наложеше. Продължавам със сив потник с деколте разбира се и излизам. Още щом прекрачих прага отстъпих назад. Имаше вятър, при това смразяващ. От закачалката взимам едно черно кожено яке и да вече нямаше да замръзна навън. Не ми се ходеше отново по барове, дискотеки или клубове. Колкото и да обичах да се забавлявам обожавам дългите разходки и лутането из непознати части на гори. И точно там щях да отида. Природата бе дар от бога и ние трябва да се грижим добре за нея. Но уви правим точно обратното - замърсяваме я и вече почти всички хора и същества са свикнали с колите си и забравят да ходят пеша, а това е полезно. Дишаш чист въздух, сред природата си и няма шанс да надебелееш. Вече мина около една седмица след пристигането ми тук в Литъл Хамилтън. Често посещавах гората, но все още ми бе непозната, мистериозна, а с това нарастваше и любопитството ми.
Най - накрая се намирам в нея и нямаше нищо различно и нетипично за една 'обикновена' нощ. Продължих по - обичайният път - пътечката. Знаех накъде отивам, но защо по дяволите отивам към познато място? Спирам, оглеждам се и погледът ми се спира на нещо тичащо покрай дебелите дървета. Да.. определено бе нещо космато. Вълк, върколак, планински лъв? Никой не знае факта, освен че това бе животинско същество. Обръщам се и тръгвам в другата посока преправяйки си път между храстите. Когато най - после свършват пред очите ми се разкрива красива гледка. Тънки и многобройни дървета, мъгла и всичко бе толкова кристално ясно заради помощта на луната. Продължавам спокойно, без да бързам за никъде, напълно без посока прокрадвайки се между дългите дървета. Съвсем неочаквано инстинктите ми се изострят. Не бях сама. Заставам на едно място съвсем неподвижно и съсредоточена да чуя още нещо. Да разбера с кой или какво си имам работа. Изведнъж чувам лек женски вик и нещо .. не мога да го опиша. Някой бе преследван от ужасно същество...
Върнете се в началото Go down
Caroline Forbes
Вампир
Вампир
Caroline Forbes

Брой мнения : 45

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 5:39 pm

Знаех, че той е тук. Знаех, че Клаус е в града, но поне за сега се опитвах да го избягвам и се движа в сенките. Бях прекарала седмици тук, наблюдавайки и двете си двойнички. Едната -вампир на няколко века, другата -вампир от съвсем скоро. Бяха толкова различни, но постепенно започваха да приличат една на друга. От друга страна нещата започнаха да се променят и за мен -бях слаба. Може би сама си бях виновна за това, но времето ме притискаше все повече и повече.
Не се бях хранила от дни, което ми се беше отразило доста, но се опитвах да избягвам всички други древни в града, което ставаше все по-трудно. Всеки ден попадах на някой от тях, а другия вариант беше да се озова опасно близо до някое приятелче на Елена.
Вечерта беше доста приятна за всяко едно човешко същество. Пълнолуние, лек вятър и красив град. Какво по-хубаво можеше да стане? За жалост тези глупави твари не знаеха, че тогава , при пълнолуние, гъмжи от върколаци. Не бих излязла, ако не ми се налагаше.. Но как можех да имам такъв лош късмет?! Вървях, когато усетих как някой се движи след мен. Беше вълк, можех да го усетя. Нямах достатъчно енергия за да го преборя, без да се окажа ухапана и да се наложи да избързам със срещата си с Клаус. Та нали само той можеше да ми помогне, ако се окажех ухапана?
Забързах, след като прецених шансовете си. усетих, че и нещото забърза. Тогава осъзнах, че ще се наложи да заменя човешкия бяг с вампирската бързина, за да се опитам да се измъкна. Поех въздух, след което "вампирски" побягнах напред, заобикаляйки храсти и дървета. Но не бях предвидила едно -голямата пропаст пред мен. Земята се спускаше рязко надолу към нещо, като дупка, вероятно образувала се от буря или свлачище.
Паднах, но за беда, нещото ме последва долу. Усетих как още преди да успея да се изправя, то се насочи към мен. Отблъснах го, но то не се оказа и отново връхлетя върху мен. Тогава усетих зъбите му забити в ръкава на блузата. Инстинктивно изкрещях, макар да не бях съвсем сигурна дали бях ухапана или не.
-Махни се от мен, напаст! -Лицето ми се промени, след което се приготвих да отблъсна съществото отново, с всички сили които ми бяха останали.
Charlotte.
Древен Вампир
Древен Вампир
Charlotte.

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 6:43 pm

Да, нещо странно се случваше в този момент. Не можех да стоя безучастно. Предвижвам се бързо следвайки ехото от писъка на момичето. Да, можеше и да нямам голям успех с проследяването на гласа, защото .. всичко бе приключило. Нямаше и помен от продължилото ехо. Но .. вече бях по - близо, нали? Виждам нещо мътно в далечината. Кожата ми настръхва. Чувам вълчи вой, а това означава, че има .. още от неговия вид. Противни същества. Продължавам още по - бързо и по - бързо. Не исках да се сблъсквам с тях. Психически силите ми нямаше да издържат толкова много, за да ги прогоня всичките. Вече тичам толкова бързо, колкото един обикновен човек не може да си представи. Поглеждам назад, а това бе грешка от моя страна. Спъвам се в паднало малко дръвче. Задържам се на крака колкото мога, но .. гравитацията е по - силна от мен, а и имаше нещо като дупка в земята или по - точно свлачище. Свличам се по склона и си удрям главата в някакъв камък. Слава богу бе леко, но .. да гледката пред мен се замъгли и размаза. Отивам на себе си, но вече бе късно. Чувах все по - близо и по - близо животински стъпки и ръмжене. Бе един. Но въпросът бе какъв? Вълк, върколак, планински лъв? Ако беше последното би трябвало да е многоо голям планински лъв, че стъпките му да се чуват така. Решавам да не мърдам, но нещо в мен ме накара да го направя. А, именно - инстинктът. Помръдвам, а това чудовище захапва кракът ми, но не силно, че чак да пищя. Беше вълк, а това бе много по - лесно прогонимо от върколака. Втренчвам се в него, съсредоточавам и синхронизирам всичките си мисли само в едно изречение, а след безмълвно му го казвам. Или по - точно командата ми се чува само в неговата глава. Вълкът започва да скимти и смутено си тръгва. Проследявам всяко негово движение с поглед. Движеше се бързо и красиво. Но продължавах да ги презирам най - вече, защото могат да навредят на вампирите, а някога и аз бях просто обикновена. Поглеждам крака ми след като набирам нагоре дънките си. Нищо му нямаше, а това бе повече от добре. Изправям се и поглеждам на ляво.
- О, боже! - Казвам стреснато при вида на непознатото момиче. Не исках да прозвучи така. Нямах нищо против малко компания. В същия момент се сещам аз непознатият писък, който чух преди малко. Приближавам се бавно към нея, защото може и да не е добро намерена както сега бях аз. Всъщност бях в такова настроение. Радвах се, че не съм единствената, която обикаля покрайнините на Литъл Хамилтон. - Извини ме. Нямах представа, че има още някой по сред нощ в гората. - Погледът ми се стрелва право в лицето и', което тя повдигна. Бе красива, но забелязвам, че има нещо необичайно и нередно в изражението и'. По земята виждам малки капки кръв, а по атмосферата около непознатата разбирам, че не е обикновен човек. Забелязвам още кръв върху ръкава на блузата и'. Бързо и съвсем леко мислено се приближавам до нея и сядам на земята. Повдигам ръкава, а щом тя не възрази значи не е поредното зле настроено същество. Имаше само драскотина на ръката. - Явно си имала голям късмет! Отървала си се леко.
Caroline Forbes
Вампир
Вампир
Caroline Forbes

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 7:34 pm

Гадината не се отказа доста време. Но тогава нещо се случи. Сякаш имаше още едно преследване,което завърши точно както моето. Съществото (не можех да видя добре дали беше мъж или жена, но знаех, че не е човек-усещах го) се озова в голямата пропаст на няколко метра от мен. Установих, че имаше умения или дарби, които накараха вълка да изскимти и да избяга далеч в сенките.
Приближи се, като седна до мен. Забеляза, че се бях отървала само с няколко дрескотини, които, слава богу, нямаше да ме докарат до отвратителна вампирска смърт. Въздъхнах и погледнах съществото, като потърсих рана или нещо.. Но и тя се беше отървала с нищо, което си беше повече от чудо.
-Вечер има повече същества, от колкото може да си представиш. -Отвърнах, като откъснах част от плата на роклята си и превързнах раната. Погледнах момичето, определено беше същество, надхвърлящо един век. Поне такова впечатление създаваше, а аз знаех много добре как да познавам приблизителните години на някого.
Огледах се и изострих сетива. Бяхме сами в диаметър от 1 километър. Бяха се изнесли доста бързо; очевидно не искаха да се занимават повече с лов за днес. Върнах вниманието си на непознатата, като чак сега присвих очи предпазливо.
-Ти си хибрид. -Отвърнах, но това не беше въпрос, а изказване на факт. Наклоних глава на една страна, като продължавах да се взирам в непознатата. -И 100% имаш нещо вампирско в теб.
Реших да спра до тук с гадаенето и да се представя. Надявах се да не попадна на някой, който беше довереник на Клаус- щеше да му каже, че съм в града, а аз не бях готова да говоря с него след толкова много векове. Но пък шанса не беше толкова голям -имаше толкова много същества в градчето, че на дали всички хибриди са в последствие от него.
-Аз съм Шарлот. -Казах, като премерих за последен път момичето с очи. -Позната още като Татя.
Трябваше да ми се представи, дори да нямаше такова намерение в началото. Поне в моето време културата го изискваше -напоследък нямах идея какви са моралните ценности на хората от 21 век и каква е тяхната култура. Преди всичко беше далеч по-просто. Морала беше един, културата -също. Беше много ясно кое е приемливо и кое -не. Да, в света на съществата, като вампири и върколаци, нещата не бяха толкова прости.. Но сега всеки си мисли, че е някого.. Всеки е силен и непобедим, макар да не осъзнава, че не всичко се изчерпва с това да бъде превърнат във вампир.
Charlotte.
Древен Вампир
Древен Вампир
Charlotte.

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 8:11 pm

Не се чуваше вой на вълци, нито сетивата ми усещаха нещо. Около това момиче имаше доста мистерия. Изненадах се когато позна, че съм хибрид. Никой досега не го бе правил. Бе ми страшно позната. Е, това си е съвсем нормално. Все пак и двете живеем на тази земя от .. неизвестно време. Даже може би от сътворяването на света, но .. това вече е невъзможно. Непознатата се представя. Името и' бе Шарлот. Това ме изплаши и изненада, но чувствата не се показаха на лицето ми. Много странна мистерия бе из въздуха. Тя се казваше Шарлот, точно като мен. Не мислех, че света е чак .. толкова малък. Самата аз го обикалях векове наред. За мен бе невъзможно да запомня всичко случило ми се, но наистина като водопад спомени свързани с това лице, с това същество Шарлот съществуваха. В главата ми всичко бе объркано. Спомените смътни. Нищо прояснено.
- Всъщност да .. преди бях вампир. Всъщност .. моето име също е Шарлот, но .. повечето хора ме познават просто като Шер. - Изправям се и и' подавам ръка, за да и' помогна да се изправи. Не, че нещо, ами просто обноски. А и все някой трябваше да приложи това ръкостискане в знак на запознанство. Бе ми омръзнало от изискания език и обноски, които притежавах от векове. Дразнят ме. Все едно казват вместо теб ,, Аз съм много повече от теб. ''. Не се сравнявам с другите същества. Всеки си има слабости, страхове, но и силни страни. Също така не съм .. повърхностна, а още по - малко да се мисля за някаква примадона или още по - зле .. за 'съвършената' Барби! Съвсем неочаквано в главата ми нахлуват хиляди факти за хибридите и за миналото ми. Спомням си, но мътно коя е Шарлот. Това, че каза, че в миналото се е казвала Татя още повече ме улесни. Сетих се! Тя е първата Петрова, а също и една от древните вампири, макар че и аз с моите неизвестни години съм такава. Имаше двойничка или двойнички. Не съм много по - детайлите. Напълно бях забравила кой е 'откривателят' на хибридите. Клаус. Имаше нещо и', че сме му подчинени, но ... при мен не е така. Мразя правилата, а още повече някой да ми казва какво да правя дори и от това да зависеше животът ми. Напълно невъзможно е да съм му подчинена.- Е, Шарлот, защо дойде в гората сама по пълнолуние? Знаеш какво може да ти стори един вълк, нали? А, да не говорим за върколаците.
Caroline Forbes
Вампир
Вампир
Caroline Forbes

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2012 8:29 pm

Бях познала, че е била вампир или още има такава част в нея. Почти незабелязано на устните ми се появи триумфална усмивчица -нещо напълно типично за мен. Още от малка притежавах онова тъмно пламъче, което всеки път се появяваше, когато се окажех права за нещо. Бих го нарекла гордост, но съм почти сигурна, че не е само това.
Не бях надута. Знаех, че може би на моменти изглеждаше другояче, но тази самоуверена и самовлюбена част в мен беше породена от чисто самосъхранение и може би част от самочувствие. Повечето биха казали, че нямах никаква основа за това самочувствие, но само аз си знаех през какво съм минала и колко изроди съм убила, защитавайки себе си и честта си. Естествено, като човек имах тежък живот и може би това беше началото на оная моя част, която сега показвах пред всички -твърда и безкрупулна.
Изправих се, благодарение на момичето и изслушах всичко, което тя ми каза спокойно. Изтушах дрехите си и чак тогава реших да отговоря на последните й въпроси.
-Не бих излязла, ако не го изискваше нещо спешно. -Казах, като я погледнах и се усмихнах съвсем леко на съвпадението на имената ни.. -Ако ще ти е по-удобно ме наричай Татя. Повярвай ми, знам колко е "гадно".. Нали така беше израза на новото поколение? Та знам колко е гадно, когато някой притежава същото, каквото и ти.
Разбира се, в ума ми изникнаха Елена и Катерина. Да имаш име, еднакво с някого може да е гадно, но да изглеждаш по един и същи начин с друго момиче.. Беше до някъде влудяващо. Тази седмица поне 10 човека ме сбъркаха с Елена, а съм почти сигурна, че и единия Салваторе, синеокия, ме помисли за Катрин. Толкова беше сбъркана цялата тая ситуация, че ми идеше да се засмея и да плача едновременно.
Наклоних глава на една страна.
-Но мога да те попитам същото. -Започнах. -Какво правиш посред пълнолуние тук?
Sponsored content

The Dark Forest Empty
ПисанеЗаглавие: Re: The Dark Forest   The Dark Forest Icon_minitime

The Dark Forest
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Everytime I close my eyes It's like a dark paradise
» I'm wide awake...I was in the dark;i was falling hard