Автор | Съобщение |
---|
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 11:42 am | |
| Някой,който иска да ме приюти Някой,който да ми е като роб Някой за прислужница | |
|
| |
Marc de Valder Демон
Брой мнения : 708 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Л.Хамилтън
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 11:43 am | |
| - Наталья Белоскович. написа:
- *Бивш, с когото да се тормозим взаймно
*По голямо братче *Най-добър приятел/ка *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме.. Брат? | |
|
| |
Alexandra Smith Вампир
Брой мнения : 309 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 11:44 am | |
| - Marc de Valder написа:
- Търсят се:
1.Брат и сестра 2.Гадже,което да търпи лошата ми страна и внезапните ми избухвания 3.Няколко бфф-та/най-много 3-4/ Сестра? | |
|
| |
Наталья Белоскович. Човек
Брой мнения : 27 Reputation : 0 Join date : 12.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 11:47 am | |
| - Marc de Valder написа:
- Наталья Белоскович. написа:
- *Бивш, с когото да се тормозим взаймно
*По голямо братче *Най-добър приятел/ка *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме.. Брат? Взимам тее Остават: *Бивш, с когото да се тормозим взаймно * По голямо братче*Най-добър приятел/ка *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме. | |
|
| |
Rose Hathaway Ангел
Брой мнения : 347 Reputation : 17 Join date : 11.09.2012 Age : 30 Местожителство : Литъл Хамилтън
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 12:06 pm | |
| - Наталья Белоскович. написа:
Остават: *Бивш, с когото да се тормозим взаймно *По голямо братче *Най-добър приятел/ка *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме. ? : ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 12:10 pm | |
| - Rose Hathaway написа:
- Наталья Белоскович. написа:
Остават: *Бивш, с когото да се тормозим взаймно *По голямо братче *Най-добър приятел/ка *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме. ? : ) И теб те взимам И Остават: *Бивш, с когото да се тормозим взаймно * По голямо братче*Най-добър приятел/ка*Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме. | |
|
| |
Vivien Leigh Ловец
Брой мнения : 195 Reputation : 19 Join date : 12.09.2012 Age : 31
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 12:12 pm | |
| - Крисчън Грей написа:
- Трябват ми врагове,които да знаят тайната му и да го изнудват.
С удоволствие (: | |
|
| |
Крисчън Грей Модератор
Брой мнения : 472 Reputation : 30 Join date : 11.09.2012 Age : 33
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 12:14 pm | |
| - Vivien Leigh написа:
- Крисчън Грей написа:
- Трябват ми врагове,които да знаят тайната му и да го изнудват.
С удоволствие (: Взимам те.Само трябва да се уточним на ЛС за тайната. | |
|
| |
Caroline Forbes Вампир
Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 2:31 pm | |
| Остават ми: -Враг /някой, който да се опитва да изнудва или да убие Шарлът/ -Кръвна банка /може да не е само една/ - Някой, който да върши на Шарлът мръсната работа.
| |
|
| |
Габриел Хейстингс Човек
Брой мнения : 85 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:11 pm | |
| ~Нова най-добра приятелка. ~Майка или баща? ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. | |
|
| |
Карълайн Форбс Вампир
Брой мнения : 31 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:13 pm | |
| Момче за откачена връзка, наситена с много драма, страст, любов, счупени чинии, скандали, "Обичам те, Мразя те", раздели и събирания.. | |
|
| |
Ди. Хибрид
Брой мнения : 12 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:25 pm | |
| Търся си: 1. БФФ разбира ме се перфектно и си споделяме почти всичко. 2. Враг с много дълга история.(за предпочитане момче) 3. Врга без някаква специална история. 4. Сестра/брат за които не знам... (за предпочитане е да се хибриди) 5. Някакво същество пол и раса нямат значение, което да пробуди добрата страна на Ди и да се влюбят. 6. Някои който да ме изнудва и за информация за баща ми, който много усилено търся. (за предпочитане някои демон или ангел.) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:48 pm | |
| И Остават: *Бивш, с когото да се тормозим взаймно *Гадженце, с което постоянно да сме под напрежение, да си имаме както ужасните скандали и изневери с цел дразнене, така й пухкави моменти в които да си се обичаме.[/quote] | |
|
| |
Алексей Беликов. Вампир
Брой мнения : 237 Reputation : 3 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:48 pm | |
| - Руби Хейстингс написа:
- ~Нова най-добра приятелка.
~Майка или баща? ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. | |
|
| |
Габриел Хейстингс Човек
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 3:53 pm | |
| Идеално.Взимам те,тате. ;дд | |
|
| |
Габриел Хейстингс Човек
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 4:30 pm | |
| Остават:
~Нова най-добра приятелка. ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. | |
|
| |
Alexandra Smith Вампир
Брой мнения : 309 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Age : 27
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 4:31 pm | |
- Остават:
~Нова най-добра приятелка. ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. Бфф? | |
|
| |
Marc de Valder Демон
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 4:31 pm | |
- Остават:
~Нова най-добра приятелка. ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. за закрилник? | |
|
| |
Габриел Хейстингс Човек
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 4:40 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 4:51 pm | |
- Остават:
~Нова най-добра приятелка. ~Бивше гадже,с което да си прекарваме добре? ~Някой,който да ме мрази и да иска да ми съсипе живота? ~Някой,който да ме закриля? ~Момченце,с което да се дразним? ~Някой,с който пръвоначално да не се харесваме много много,но всеки път да попадаме на едно и също място в едно и също време и постепенно да се влюбим един в друг. Муа :? | |
|
| |
Kathalina Belikowf. Човек
Брой мнения : 18 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 5:16 pm | |
| Searching for..::
1. Враговеее хД 2. Някой, който се опитва да убие Каталина. 3. Парти дружка - някой с който Каталина да обикаля баровете редовно хД о.о 4. Някой закрилнически настроен към Лина хДД | |
|
| |
Caroline Forbes Вампир
Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 11.09.2012
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 5:17 pm | |
| - Charlotte Petrova написа:
Остават ми: -Враг /някой, който да се опитва да изнудва или да убие Шарлът/ -Кръвна банка /може да не е само една/ - Някой, който да върши на Шарлът мръсната работа. | |
|
| |
Charlotte. Древен Вампир
Брой мнения : 156 Reputation : 1 Join date : 11.09.2012 Местожителство : Wonderland estate a.k.a Little Hamilton
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 5:17 pm | |
| - Kathalina Belikowf. написа:
- Searching for..::
1. Враговеее хД 2. Някой, който се опитва да убие Каталина. 3. Парти дружка - някой с който Каталина да обикаля баровете редовно хД о.о 4. Някой закрилнически настроен към Лина хДД Аз?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 5:24 pm | |
| - Charlotte Petrova написа:
- Charlotte Petrova написа:
Остават ми: -Враг /някой, който да се опитва да изнудва или да убие Шарлът/ -Кръвна банка /може да не е само една/ - Някой, който да върши на Шарлът мръсната работа. Аз за кръвна банка? хДД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало Сря Сеп 12, 2012 5:26 pm | |
| - Cher Lee. написа:
- Kathalina Belikowf. написа:
- Searching for..::
1. Враговеее хД 2. Някой, който се опитва да убие Каталина. 3. Парти дружка - някой с който Каталина да обикаля баровете редовно хД о.о 4. Някой закрилнически настроен към Лина хДД Аз?? Мдам :33 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търся си всичко останало | |
| |
|
| |
| Търся си всичко останало | |
|