Little Hamilton
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли в Литъл Хамилтън едно малко градче с големи тайни!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Острова насред езерото
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeВто Яну 22, 2013 4:39 pm by Alex Dail

» Домът на Алекс +18
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСря Яну 16, 2013 3:58 pm by Robert Stackhouse

» Търся си другарче за Рп (Настояще)
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСъб Дек 08, 2012 3:15 pm by Пейтън Сойер

» Vincent Keller
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeПон Ное 19, 2012 4:51 am by Vincent Keller

» 100 потребителя!
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeНед Ное 18, 2012 5:48 pm by Bεllα.

» Рекламирайте вашите форуми!!
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:54 am by Hayden.

» Станете наши приятели
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСъб Ное 17, 2012 5:53 am by Hayden.

» Да броим до 9999 и обратно
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:39 pm by Marc de Valder

» Какво ще направиш ако се събудиш до предишния?
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeПет Ное 16, 2012 8:38 pm by Marc de Valder

Top posters
Marc de Valder
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Vote_lcapМомчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Voting_barМомчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Vote_rcap 
Dianna Winchester.
Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Vote_lcapМомчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Voting_barМомчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Vote_rcap 
Мия Салватор
Крисчън Грей
Nikki Biersack.
Rose Hathaway
Alexandra Smith
Jessica Muse
Алексей Беликов.
Vivien Leigh
~ ~ Екипът ни ~ ~
Administrators:
Mia Salvatore

Dianna Winchester

Global Mod.:
Bella.

Alexandra Smith

Designer:
Hayden Dallas

Moderators:
Alex Dail

Alice Lee Thomas

Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия)

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Арадия
Ангел
Ангел
Арадия

Брой мнения : 1

Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Empty
ПисанеЗаглавие: Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия)   Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСря Сеп 12, 2012 8:55 pm

Kristen Bell [Only admins are allowed to see this image]
Ами...Да видим от къде да започнем... Казвам се Арадия и...Хм..Баща ми е Дявола..Да...Може да ви изглеждам на 18,но всъщност съм на около две хилядолетия...Ако това не ви е достатъчно да ви запозная и с подробностите:
История:
Накратко-Луцифер е отлъчен от Рая.Той е ангел, който е прогонен.Майката на Арадия също е ангел.Тя много обичала Луцифер,но щом той възстава тя се отказва от него.Или поне така си мисли.След известно време,дали били десетилетия или век-никой не знае, осъзнава,че не може да живее без своя любим,но нямало как да са заедно.Просто не било възможно.Тя тайно започнала да се среща със своя любим,въпреки,че бил отлъчен.Така забременяла.Но скоро след това разбрали за връзката им и отрязали крилата й.Никой не знаел за бременността.Всички си мислели,че са отнели силите на изменницата,но всъщност те просто били прехвърлени на малкото отроче на Сатаната.
Когато Луцифер разбрал какво се е случило с любимата му много меко казано се ядосал.Никога не я потърсил повече.
Арадия се ражда и майка й я отглежда.Малката е с голям потенциал.Расте нормално,но разстежа й замръзва,когато е на 18.Тогава умира й майка й.Нямало какво друго да направи освен да погребе единствения си родител и да се премести в друго селце и в друго и така. Луцифер не знаел за дъщеря си и не я потърсил никога,а макар,че майка й й е обяснила всичко необходимо,за да оцелее малката трябвало сама да трупа опит.Тя знаела кой е баща й,но била твърдо решена никога да не го потърси.Знаела всичко и му била бясна.Самата тя имала място в Рая. Никой не знаел,че е дъщерята на Дявола и любимата му.
Това е историята на наследницата на Сатаната.

Външен вид:
"Красавицата на тате!"-тези думи не съм ги чувала,но предполагам,че това щеше да каже.Все пак аз наистина съм хубава.Косата ми е руса и не много дълга.Чуплива.Понякога права,понякога на букли.Очите ми?Питаш за очите ми?Най-прекрасните на света!Такова синьо никога не си виждал и няма да видиш.Те са ледени.Никой,освен майка ми не е разтапял този лед,не се и опитвай!Можеш да пострадаш!Тялото ми е мечтата на всеки мъж и момиче! Гледай,но не пипай.Това съм аз...
Характер:
Най-големият ти кошмар!Понякога щастлива,понякога сърдита.Настроенията ми се менят без предупреждение. Самовлюбена и егоистка.Не се поддавам на никакъв контрол.Безстрашна,горда...Толкова много определения...Ангелско лице и дяволско сърце...А може би е обратното?Няма как да знаеш!Може би въпреки всички тези неща МОГА да обичам истински,но това са само догадки...Кой би обичал дъщерята на Сатаната?
Дарби:
Да видим...Повечко са,но това се дължи на факта,че е взела ангелските сили на майка си.Нараняване с поглед;владее 4 елемента;чете мисли и Целувката на смъртта.
Върнете се в началото Go down
Мия Салватор
Админ
Админ
Мия Салватор

Брой мнения : 473
Местожителство : Литъл Хамилтън

Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия)   Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия) Icon_minitimeСря Сеп 12, 2012 9:12 pm

Много хубав герой!Одобрена си!Добре дошла!
Върнете се в началото Go down
https://little-hamilton-rpg.bulgarianforum.net

Момчета..Баща ми е Сатаната,буквално!(Арадия)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Клуб:"Целувката на гаджето те праща на луната,а шамарът на баща ти те връща на Земята!"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Little Hamilton :: Кошче :: Кошче-
Идете на: